Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Moderátor Juraj Bača všetkých VYDESIL NA SMRŤ: To čo mal na sebe?!

Moderátor a herec Juraj Bača Zobraziť galériu (9)
Moderátor a herec Juraj Bača (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Slovenský moderátor a herec Juraj Bača (35) sa včera objavil na premiére filmu Halloween končí a všetkých poriadne vystrašil. Lámač ženských sŕdc patrí medzi veľkých fanúšikov spomínaného trháku a tentokrát to zobral naozaj vážne. Prišiel tam totiž ako psychopat. To čo mal na sebe?

Juraj Bača patrí medzi tie tváre zo šoubiznisu, ktoré sa na televíznych obrazovkách ukazujú pomerne často. Aktuálne je v projekte Pečie celé Slovensko, kde ako moderátor spolu s kolegom Milanom Zimnýkovalom slovami "začnite piecť teraz" vyvoláva hrôzu, stres a zimomriavky všetkým súťažiacim.

Juraj Bača v relácii Pečie celé Slovensko s Milanom Juniorom Zimnýkovalom a s porotkyňami, Petrou Tóth a Jozefínou Zaukolcovou
Zobraziť galériu (9)
Juraj Bača v relácii Pečie celé Slovensko s Milanom Juniorom Zimnýkovalom a s porotkyňami, Petrou Tóth a Jozefínou Zaukolcovou  (Zdroj: archív RTVS)

No tentokrát poriadne vydesil na smrť viacerých ľudí v jednom nemenovanom kine na premiére filmu Halloween končí. Herec patrí medzi veľkých nadšencov tejto úspešnej hororovej série, o čom nám nedávno aj sám povedal.

„Teraz som si objednal takú halloweensku masku, ktorú mi museli prevziať rodičia, lebo som nebol doma, a tak mama bola toho trošičku vydesená, že prečo? A ja, že lebo to je taký film, volá sa Halloween a teraz bude v októbri finále tej trilógie v kinách. A ona stále, že prečo? A vlastne, keď som sa sám seba spýtal, tiež to úplne neviem zdôvodniť, ale som veľký fanúšik, takže asi preto,“ prezradil nám Juraj v rozhovore.

Juraj Bača, ako psychopatický vrah Michael Myers
Zobraziť galériu (9)
Juraj Bača, ako psychopatický vrah Michael Myers  (Zdroj: Instagram J.B.)

Na spomínaný počin teda dorazil v maske psychopatického vraha Michaela Myersa. Prítomní diváci nechápali, kto sa to za maskou skrýva a vystrašení sa na neho pozerali z bezpečnej vzdialenosti.

Keď charizmatický moderátor neskôr odhalil svoju identitu, všetkým odľahlo, že medzi nimi nesedí žiaden sériový vrah, ale len sexi herec Juraj Bača, ktorý si spolu s ostatnými síce trochu netradične, ale zato halloweensky a štýlovo užil atmosféru a poslednú časť tohto hororového trháku.

Juraj Bača na premiére filmu Halloween končí
Zobraziť galériu (9)
Juraj Bača na premiére filmu Halloween končí  (Zdroj: Instagram J.B.)

Každopádne, moderátor je už na blížiaci sa americký sviatok mŕtvych vyzbrojený. A ak náhodu uvidíte tento "prevlek", s najväčšou pravdepodobnosťou to bude Juraj Bača, ale dávate si pozor... Človek nikdy nevie, kto sa pod maskou skrýva.

Archívny rozhovor s Jurajom Bačom (Zdroj: Maarty von B)

Viac o téme: Juraj Bača
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu