Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

PRVÉ FOTO z tajnej svadby Lukáša Adamca: Takúto má krásnu ŽENU!

Lukáš Adamec sa podelil o fotky zo svadby. Zobraziť galériu (12)
Lukáš Adamec sa podelil o fotky zo svadby. (Zdroj: Instagram L.A.)

TATRANSKÁ LOMNICA - Bývalý superstarista Lukáš Adamec (35) sa len nedávno v úplnej tichosti oženil so svojou partnerkou, o ktorej sa verejnosť dozvedela len minulý rok v marci. Svoje áno povedal krásnej ryšavke Zuzane a po všetkých tých skrývačkách zverejnil aj ich prvé svadobné foto. Aha, akú má spevák krásnu manželku.

Do povedomia verejnosti sa dostal najmä vďaka výhre v speváckej šou SuperStar v roku 2011. Odvtedy si Lukáš išiel viac menej svojou cestou a pracoval na vlastnej kapele. Istú dobu nebolo o ňom veľmi počuť a zrazu všetkých prekvapil, keď sa v tajnosti oženil... Už po druhýkrát.

Galéria: Lukáš Adamec

Jeho fanúšikovia sa krásnu novinku dozvedeli až vtedy, keď sa pozvaní svadobní hostia na sociálnych sieťach začali deliť zábermi z veselice. A to sa už naozaj nedalo dlhšie tajiť. Spevák preto vyšiel s pravdou von. Dnes zverejnil už aj prvé oficiálne fotky zo svadby. Samotná výzdoba bola veľmi noblesná a rozhodne sa bolo na čo pozerať, no svojou krásou azda všetkých zatienila jeho drahá.

„Moja manželka bola nádherná, usmievavá a šťastná. Taká je vlastne vždy, ale v tento náš deň k tomu ešte pridali svojho umu a možností ešte pár ľudí to svoje percento. Ďakujeme priatelia, že ste tam s nami boli a užili si všetku nádheru a zábavu dosýta,“ napísal spevák na svoj profil a takto verejne sa poďakoval jeho najbližším a zároveň vyzdvihol pôvab svojej spriaznenej duše, ktorou sa stala sympatická Zuzana.

Viac z ich prvých spoločných fotiek si môžete pozrieť v našej galérii.

Viac o téme: Lukáš Adamec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu