Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

ŠOK! Patrik Herman končí v Markíze: VÝPOVEĎ po 26 rokoch!

Patrik Herman v Markíze končí. Zobraziť galériu (3)
Patrik Herman v Markíze končí. (Zdroj: Tv Markíza)

BRATISLAVA - Patrik Herman (47) patrí k tým známym tváram, ktoré k Markíze neodmysliteľne patria. Veď moderátor stál pri samotnom zrode tejto televízie. Po 26 rokoch však pocítil, že je čas na zmenu a pre všetkých sa postaral o poriadny šok. Dal výpoveď. A už sú jasné aj jeho ďalšie kroky... Zlanárila ho bývalá kolegyňa!

Patrik Herman pracoval v Markíze nepretržite od jej vzniku, teda od roku 1996. Moderoval nespočetné množstvo relácií a angažoval sa aj v Nadácii Markíza. No ako dnes informoval denník Nový čas, po 26 rokoch sa rozhodol, že je čas na zmenu a dal výpoveď.

Urobiť tak mal už pred pár dňami... A známe sú už aj jeho ďalšie kroky. Po rokoch sa opäť stretol s bývalou kolegyňou Zuzanou Ťapákovou, s ktorou spoločne stál pri zrode Markízy. Tá sa nedávno stala novou marketingovou riaditeľkou verejnoprávnej RTVS a Hermanovi dala ponuku, ktorá sa neodmieta. 

„Som vďačný za ponuku RTVS, ktorá mi dáva príležitosť zúročiť doterajšie skúsenosti a posunúť sa ďalej. Teším sa nielen na novú moderátorskú úlohu, ale aj na ďalšie formy spolupráce a možnosť rozvíjať charitatívne projekty a pomáhať ďuďom. Verím, že svojou troškou budem mať šancu prispieť k dobrej veci. Teším sa na spoluprácu s novými kolegami a urobím všetko preto, aby som dôveru, ktorú do mňa vložila RTVS a ľudí, ktorí ju tvoria, nesklamal. Zároveň chcem poďakovať Televízii Markíza za všetko, čo som vďaka nej zažil a čo som sa vďaka nej naučil a tiež ďakujem všetkým kolegom, s ktorými mi bolo cťou spolupracovať,“ vyjadril sa Patrik Herman.

Herman dlhé roky moderoval markizácky Reflex.
Zobraziť galériu (3)
Herman dlhé roky moderoval markizácky Reflex.

Viac o téme: Tv MarkízaRTVSPatrik Herman
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu