Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

ÚTOK na Plačkovej muža: Na koncerte po ňom hodili SKLENENÚ fľašu… Musela zasahovať ochranka!

René Rendy musel na koncerte riešiť nepríjemnú situáciu. Zobraziť galériu (5)
René Rendy musel na koncerte riešiť nepríjemnú situáciu. (Zdroj: Ján Zemiar)

POLTÁR- René Strausz sa z taxikára a influencera prepracoval až k obľúbenému hudobníkovi. So skupinou Cico Band cestuje po celom Slovensku a vypredáva koncerty. Svedčí o tom napokon aj zlatá a platinová platňa, ktoré nedávno získali. Stále sa však nájdu ľudia, ktorým zrejme úspech manžela Zuzany Plačkovej (31) leží v žalúdku. Na vystúpení v Poltári naňho totiž zaútočili sklenenou fľašou... Musela zasahovať ochranka!

René Strausz, známy pod umeleckým menom René Rendy, je dôkazom toho, že nič nie je nemožné. Z človeka, ktorý nikdy neoplýval obrovským speváckym talentom, sa razom stal úspešný slovenský hudobník, ktorý vypredáva koncerty. Stačilo sa spojiť so správnymi ľuďmi, zvoliť vhodný marketing a investovať istý balík peňazí. 

No a dnes sa pýši zlatou a platinovou platňou. Napriek tomu sa nájdu ľudia, ktorým potetovaný René zjavne leží v žalúdku. Alebo išlo len o dôsledok veľkého požitia alkoholu. Na poslednom koncerte v Poltári naňho totiž neznámy útočník hodil sklenenú fľašu. Tá pristála na pódiu len kúsok od jeho nohy a rozbila sa na milión kúskov. 

„To ty si hodil tú fľašu? Ty si to tu hodil, ty ringľa vyj*ebaná? A čo keby si trafil niekoho do hlavy? Keby som nemal syna, tak idem dole, ty deb*lko bradatý,“ hulákal na adresu útočníka René, ktorý okamžite zmobilizoval pracovníkov SBS, aby sa o agresívneho muža v hľadisku postarali. Informovali o tom hitky.sk.

No hoci mal René na koncerte silné reči, sám neskôr zhodnotil, že by sa do bitky s útočníkom nepúšťal. „Čávo by mi naložil, bol to nácek a mal určite viac skúseností a čakal proste na takúto príležitosť, aby si mohol rypnúť,“ zhodnotil čerstvý otec malého Diona. 

ÚTOK na Plačkovej muža:
Zobraziť galériu (5)

Viac o téme: René Strausz
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu