Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Zuzana Plačková nedávno porodila a už RUKA HORE: Chystajú sa KRSTINY a… SVADBA č. 3!

Zuzana Plačková plánuje pokrstiť Diona. Zobraziť galériu (12)
Zuzana Plačková plánuje pokrstiť Diona. (Zdroj: Ján Zemiar / Instagram Z.P.)

BANSKÁ BYSTRICA - Len pred pár dňami sa známa slovenská influencerka a podnikateľka stala konečne mamou. No ešte ani týždeň od pôrodu neprešiel a už bola ruka hore. Včera sa totiž Zuzana Strausz Plačková (31) objavila na Miss Universe 2022 a dokonca zažila mierny šok. Jej manžel René Strausz ju totiž už po tretíkrát požiadal o ruku, a to rovno v priamom prenose. V rozhovore nám prezradila, že budú aj krstiny zázračného dieťaťa a nie len tak hocijaké.

Rozhovor so Zuzanou Plačkovou (Zdroj: Ján Zemiar)

Včera večer sa v jednom z najvychýrenejších klubov v Banskéj Bystrici odohral finálový večer Miss Universe SR 2022. Po dlhej pauze kvôli pandémii sme spoznali 3 najkrajšie slečny, ktoré sa mohli tešiť z titulu a korunky krásy.

Zuzana Plačková nedávno porodila
Zobraziť galériu (12)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

Titul II. vicemiss si odniesla 25-ročná Mária Glatzová, I. vicemiss sa stala len 20-ročná kráska Klaudia Korlová, no a absolútnou víťazkou bola nádherná rodáčka z Trenčína Karolína Michalčíková. Dievčatá sa po vyhlásení výsledkov pekne spolu ešte zabávali do skorých ranných hodín.

Zuzana Plačková nedávno porodila
Zobraziť galériu (12)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

No neboli veru jediné, ktoré sa odviazali. Ruku hore mala azda jedna z najsledovanejších influenceriek a už aj mamičiek Zuzana Strausz Plačková. Tá napriek tomu, že len nedávno porodila, opätovne sa začlenila do šoubiznisového sveta a na party sa bavila spolu s ostatnými. Okrem iného aj na hudobnom čísle jej drahého manžela, ktorý si pre Zuzku prichystal v daný večer pred zrakmi všetkých divákov aj malé prekvapenie. Podnikateľka tak zostala v šoku a zároveň milo pobavená.

Zuzana Plačková nedávno porodila
Zobraziť galériu (12)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

„Požiadal ma o našu tretiu svadbu, lebo sme si povedali, že keď budeme malého Diona teraz krstiť a nemáme svadbu v kostole a vždycky sme chceli, lebo ja som veľmi veriaca, tak sme si povedali, že vlastne spojíme to tak, že v ten istý deň najskôr nám urobia svadbu a hneď nato sa urobia krstiny, čiže vlastne budeme taká kresťanská rodina,“ prezradila influencerka svoje najbližšie plány s jej synčekom a manželom v rozhovore pre Topky.sk.

Zuzana Plačková nedávno porodila
Zobraziť galériu (12)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

Zdá sa, že mamička, ktorá momentálne podľa svojho vyjadrenia prežíva najlepšie obdobie života, chce takýmto spôsobom, ako sa hovorí, zabiť dve muchy jednou ranou. Ako to už pri Zuzane Plačkovej býva zvykom, opäť sa zrejme môžeme tešiť na veľké divadlo a priam šou.

To, či mala Zuzana Plačková aj svoju favoritku na Miss Universe SR 2022, ale aj to, ako sa jej darí s odbúravaním nadbytočných tukov po pôrode, sa dozviete v rozhovore vyššie.

Viac o téme: Zuzana Plačková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu