Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Smrť Alžbety II. prehĺbila jej smútok: Puškárová prišla o dôležitú ženu vo svojom živote!

Zlatica Puškárová
Zlatica Puškárová (Zdroj: Instagram ZP)

BRATISLAVA - Včera sa z Veľkej Británie rozletela do sveta smutná správa o smrti kráľovnej Alžbety II. Zareagovali na ňu mnohí známi Slováci, medzi nimi aj moderátorka Zlatica Puškárová. A ako vyšlo najavo, len pred pár dňami sa rozlúčila aj so svojou milovanou babičkou.

Zlatica Puškárová pôsobí dlhé roky v spravodajstve, a tak je len pochopiteľné, že ju správa o smrti britskej panovníčky nenechala chladnou. Úmrtiu 96-ročnej kráľovnej Alžbety II. však predchádzala smrť len o pár rokov mladšej ženy, ktorá bola extrémne dôležitá pre moderátorkin súkromný život. 

„Tento týždeň som sa navždy rozlúčila s mojou milovanou 93-ročnou starou mamou, dnes odišla mnohými milovaná 96-ročná kráľovná Alžbeta II.” napísala Puškárová na sieti Instagram. „Bola to generácia silných, vzácnych žien, ktoré pre svojich blízkych veľa znamenali. Prežili takmer celé storočie,” dodala okrem iného. 

Moderátorkina stará mama oslávila svoje posledné narodeniny 2. 2. 2022. „Ako ona hovorí, vysoká staroba je veľmi náročná, ja dodávam, že napriek všetkému je vo svojich starostiach VEĽMI statočná,” zložila jej poklonu začiatkom roka. 

Už predtým Zlatica svojich fanúšikov informovala, že jej babi má stále sviežu myseľ a trápi ju snáď len panický strach z ihiel. „Prežila druhú svetovú vojnu, biedu aj režim a hádam jediné, čoho sa naozaj bála, bola injekcia u lekára,” prezradila moderátorka s tým, že aj keď starej mame chýbalo len pár rokov do stovky, stále bola "generál". To mali s Alžbetou II. evidentne spoločné. Nech odpočívajú v pokoji. 

Smrť kráľovnej Alžbety II.»

Viac o téme: Zlatica Puškárová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu