Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Kollárova dcéra na móle, SEXI moderátorka v tangách a… KRÁĽOVNÁ večera Sisa Sklovská!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Včera večer sa konal už druhý a zároveň posledný deň tohtoročných Bratislavských módnych dní. Na móle sa okrem modeliek a modelov predviedli aj známe tváre zo šoubiznisu, ktoré prilákali množstvo záujemcov o módu. V priestoroch Historickej budovy Národnej rady Slovenskej republiky sa po pomyselnom móle prešla aj dcéra Borisa Kollára, Alexandra Horňaková (21) a veľkú pozornosť vzbudila sporo odetá moderátorka módnej televízie Dominika Ducová (25). Kráľovnou večera bola spevácka diva Sisa Lelkes Sklovská.

Priaznivci módy si nenechali ujsť ani záverečný večer Bratislavských módnych dní, kde sa predstavili a svoje kolekcie ukázali známi slovenskí návrhári. Fashion šou sa konala opätovne v krásnych priestoroch Historickej budovy Národnej rady Slovenskej republiky.

Nechýbal ani predseda parlamentu Boris Kollár, ktorý okrem ostatných prítomných sexi modeliek prišiel podporiť aj svoju dcéru Alexandru Horňákovú, ktorá sa takisto prešla po móle a náramne jej to pristalo. Saša s modelingom má už skúsenosti, a tak sebavedomo vykročila a niekoľkokrát si vyslúžila aj potlesk. V kolekcii od Jany Pištejovej doslova zahviezdila.

Alexandra Horňáková
Zobraziť galériu (4)
Alexandra Horňáková  (Zdroj: Ján Zemiar)

Nebola však jediná, ktorá upútala na seba pozornosť. O dosť odvážnejší model predviedla moderátorka módnej televízie Dominika Ducová. Hoci bola v jednom z modelov zahalená celá v čiernom, daný materiál bol tak priehľadný, že jej bolo vidno aj bielizeň, a to konkrétne tzv. tango nohavičky. Mladá moderátorka si však aj takýto odvážny outfit bezpochyby môže dovoliť, keďže má priam božskú postavu.

Dominika Ducová
Zobraziť galériu (4)
Dominika Ducová  (Zdroj: Ján Zemiar)

No a kráľovnou večera sa stala všetkým známa speváčka Sisa Lelkes Sklovská. Tá opätovne potvrdila že má zlato v hrdle, keďže spievala počas toho, ako modelky a modeli chodili po móle.  Ale taktiež aj ona sa zahrala na vznešenú šelmu v neónových šatách a svojím mačacím ladným krokom všetkých ohúrila.

Sisa Lelkes Sklovská
Zobraziť galériu (4)
Sisa Lelkes Sklovská  (Zdroj: Ján Zemiar)

Rozhodne sa bolo na čo počas Bratislavských módnych dní pozerať. Posledný večer si nenechali ujsť ani viaceré naše celebrity. Kto všetko si prišiel užiť módu a ako to tento rok na BMD vyzeralo, uvidíte v galérii nižšie.

Galéria: BMD 2022 - deň 2.

Viac o téme: Sisa Lelkes SklovskáDominika DucováAlexandra Horňáková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu