Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Karin Haydu prezradila TAJOMSTVO svojej postavy: Za TOTO ju budú ženy nenávidieť!

Karin Haydu Zobraziť galériu (8)
Karin Haydu (Zdroj: Vlado Anjel)

BRATISLAVA - Slovenská herečka a moderátorka Karin Haydu (45) napriek svojmu veku má postavu, akoby dennodenne cvičila, behala a držala prísne diéty. No opak je pravdou. Dopraje si toto všetko...

Rozhovor s Karin Haydu (Zdroj: Vlado Anjel)

Ak by existovala na svete spravodlivosť, každému by sa žilo ľahšie. No zdá sa, že to nie je celkom tak. Pred pár dňami sme stretli známu slovenskú herečku a moderátorku Karin Haydu v jednom z bratislavských obchodných centier pri Dunaji a spýtali sme sa na ten jej život.

Herečka nám prezradila, že sa nedávno spoločne s jej hereckým kolegom Vladimírom Kobielskym stala tvárou obchodu s okuliarmi, ale aj to, ako sa o seba stará a čo pre to robí. Napriek tomu, že sa blíži k päťdesiatke, vyzerá neuveriteľne sexi a rozhodne patrí k tým najkrajším ženám slovenského šoubiznisu.

Galéria: Karin Haydu

„Chvalabohu za šminky, to vy chlapi nemôžete veľmi – teda môžete, ale nie všetci to využívajú, takže v tom máme trošku náskok a výhodu pred vami chlapmi my ženy. Ale tak človek vie, čo sa mu hodí a snaží sa vyvarovať tomu, čo zvýrazňuje jeho nedostatky, lebo všetci máme nedostatky, aj ja,“ priznala sa moderátorka a zo začiatku veľmi všeobecne popísala svoju situáciu.

No neskôr sa rozhovorila a pre Topky sk. prezradila, čo všetko si dopraje. „Nikdy som nedržala žiadnu diétu. Ja si doprajem všetko, milujem sladké, milujem mäso, takže neodopieram si nič z týchto gastronomických pôžitkov a ja si myslím, že aj to je veľmi dôležité, ako človek vibruje, ako sa správa. Lebo ten, čo si stále niečo odopiera, tak nemôže byť jednoducho šťastný. Keď príde niekam a niekto má niečo, načo on má chuť a nemôže si to dať, tak proste, to sú také smutné bytosti,“ povedala Karin v našom rozhovore.

Karin Haydu prezradila TAJOMSTVO
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Vlado Anjel)

Je až zarážajúce, že moderátorka sa v ničom neobmedzuje a na jej postave sa to napriek tomu vôbec nepodpisuje. Dokonca nám povedala aj to, že len nedávno začala cvičiť a to by si človek myslel, že tá musí byť stále zatvorená v posilňovni. Tak tomu sa povie "nespravodlivosť" a do istej miery jej to viaceré ženy aj závidia.

To, kedy Karin začala cvičiť s profesionálnym trénerom a čo všetko stihla navštíviť počas leta, sa dozviete v rozhovore vyššie.

Viac o téme: Karin HayduVladimír Kobielsky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu