Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Karin Haydu ukázala nového chlapa: Zbalil ju o 15 rokov mladší zajačik... TOTO o ňom vieme!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Instagram K.H.)

BRATISLAVA - Po tom, čo sa v roku 2018 prevalil rozchod Karin Haydu s finančníkom Rastislavom Podhorcom, sa o žiadnom novom mužovi v jej živote nevedelo. Až teraz, po štyroch rokoch, sa sympatická herečka pochválila fotkou s novým objavom. No viac o ňom neprezradila. Nám sa však o záhadnom mužovi podarilo zistiť viac!

Pred štyrmi rokmi v máji sa prevalilo, že Karin Haydu a finančník Rastislav Podhorec sa rozišli. „Rozišli sme sa po vzájomnej dohode pre stagnáciu nášho vzťahu, ale napriek tomu si jeden druhého vážime a naďalej zostávame priateľmi,“ vyjadrila sa vtedy herečka. Odvtedy sa celé 4 roky o nikom novom v jej živote nevedelo. Až doteraz! 

Galéria: Karin Haydu

Herečka v týchto dňoch trávila dovolenku v horúcom Abu Dhabi. A hoci zverejňovala len svoje fotky, každému bolo jasné, že sama tam nie je. A dnes sa už pochválila aj svojou spoločnosťou. Na sociálnej sieti Instagram zverejnila fotku s neznámym mužom, ku ktorej napísala len strohé, ale výstižné: „Love.“ Každý tak pochopil, že usmievavý muž je jej novým priateľom. 

Nič viac k svojmu novému objavu však neprezradila, ani ho na fotke neoznačila. No Topkám sa podarilo zistiť o záhadnom mladíkovi viac. 45-ročná herečka mala zbaliť o 15 rokov mladšieho Davida z Banskej Štiavnice. Práve v tomto meste vraj Karinina nová láska prevádzkuje penzión.

Dvojica sa podľa našich informácií spoznala len pred mesiacom na divadelnom predstavení, ktorého sa David zúčastnil. A zdá sa, že to vtedy medzi nimi zaiskrilo natoľko, že už dnes s ním známa Slovenka trávi romantickú dovolenku a nazýva ho láskou. 

 

Viac o téme: Karin Haydu
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu