Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Plačkovej STRACH z rakoviny prsníka: Šokujúce priznanie… Má za sebou OPERÁCIU ako Angelina Jolie!

Zuzana Plačková priznala, že podstúpila masektómiu. Zobraziť galériu (2)
Zuzana Plačková priznala, že podstúpila masektómiu. (Zdroj: Instagram Z.P.)

BRATISLAVA - Zuzana Plačková (31) sa do povedomia verejnosti dostala pred 10 rokmi vďaka reality šou Hotel Paradise. Už tam pútala pozornosť svojím bujným poprsím. To mala viditeľne vylepšené silikónmi. Doteraz však verejnosť netušila, že implantáty sú v jej prípade nevyhnutnosťou. Zo strachu z rakoviny prsníka si totiž svoje prirodzené nechala odstrániť. Má za sebou operáciu, ako Angelina Jolie (47)!

Zuzana Plačková si svoje prsia nechala upravovať hneď niekoľkokrát. Svojho času ich dokonca chcela mať najväčšie na Slovensku. Táto túžba ju však po čase prešla a z 800 ml implantátov časom prešla na menšie. Verejnosť to vnímala len ako "vrtochy" a večnú nespokojnosť s vlastným telom. Až teraz však tehotná podnikateľka priznala, že implantáty sú v jej prípade nevyhnutné.

Galéria: Zuzana Plačková

V minulosti totiž podstúpila operáciu, pri ktorej jej vybrali prsné tkanivo. Priznala to v odpovedi na otázku od fanúšika. Ten sa jej pýtal, ako bude dojčiť, keď má silikóny. „Toto je jedna z najviac zaujímavých tém pre mňa. Mám zo zdravotných dôvodov vybrané na 80% žľazy, takže pripravená som na oba varianty,“ priznala Plačková. 

Preventívne odstránenie prsných žliaz sa robí u žien, ktorým zatiaľ nebola diagnostikovaná rakovina. Ale majú buď pozitívnu rodinnú anamnézu rakoviny pŕs, preukážu sa pozitívne genetické testy, alebo nastanú zmeny v prsníkoch, ktoré zvyšujú riziko rakoviny. Práve kvôli vysokému dedičnému riziku v roku 2013 podstúpila obojstrannú mastektómiu aj Angelina Jolie. 

Vyvolala tým vtedy obrovský rozruch. Hviezdna herečka však nemienila nič nechať na náhodu. Jej mama Marcheline Bartrand totiž zomrela v roku 2007 vo veku 56 rokov na rakovinu vaječníkov a jej teta v roku 2013 na rakovinu prsníka. Zaujímavosťou je, že vďaka jej osvete sa na podobný zákrok odhodláva aj čoraz viac Sloveniek. Operáciu však musí odporučiť lekár. 

V roku 2013 podstúpila Zuzana Plačková jednu z viacerých plastických operácií svojich pŕs.
Zobraziť galériu (2)
V roku 2013 podstúpila Zuzana Plačková jednu z viacerých plastických operácií svojich pŕs.  (Zdroj: Topky.sk)

Viac o téme: Angelina JolieZuzana Plačková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu