Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Playmate Plačková už má megaprsia: Cítim sa na pi*u!

A je to tu! Zuzana Plačková si splnila svoj sen a dnes podstúpila už tretiu plastickú operáciu pŕs. Má najväčšie prsia na celom Slovensku a aj v Česku. Zobraziť galériu (22)
A je to tu! Zuzana Plačková si splnila svoj sen a dnes podstúpila už tretiu plastickú operáciu pŕs. Má najväčšie prsia na celom Slovensku a aj v Česku.

PEZINOK – Má to za sebou! Bývalá finalistka jojkárskej reality šou Hotel Paradise a playmate Zuzana Plačková (21) vo štvrtok podstúpila plastickú operáciu pŕs. Jej snom bolo mať najväčšie prsia na celom Slovensku a aj v Česku. Na pezinskej klinike krásy si ho splnila a Topky boli pri tom!

A sú tam! Dlho plánovanú plastickú operáciu pŕs playmate Zuzany Plačkovej sprevádzalo veľa komplikácií. Spočiatku musela čakať niekoľko týždňov na 800 ml implantáty – tie sa totiž bežne nevyrábajú, a preto si ich musela objednať. Operácia bola pôvodne naplánovaná na koniec januára, no kvôli pracovným povinnostiam ju finalistka jojkárskej šou Hotel Paradise presunula na koniec marca. Ani toto však nebol finálny termín, menil sa kvôli chorobe.

No vo štvrtok sa už konečne dočkala a svoj sen o najväčších prsiach v celom Česku a Slovensku si splnila. „Mám z toho úplne super pocity. Strašne sa teším, ale nech už to mám za sebou, veľmi dlho sme to odkladali. Nemám vôbec žiaden stres, ani nič podobného,“ povedala pre topky.sk blondínka tesne pred plastikou a zároveň prezradila, že táto operácia je v niečom iná ako tie, ktoré absolvovala doteraz. „Aby tie prsia udržali toľkú váhu, tak sa silikón bude zašívať pod sval," vysvetlila playmate. 

No hoci bola pred zákrokom celá natešená, neskôr sa už nadšene netvárila. Po prebudení, ešte v jemnom zajatí narkózy, neboli jej pocity najlepšie. „Cítim sa na pi*u,” bez zábran povedala všetkým prítomným.

Zaujímavé pritom je, že na zotavenie si veľa času nenaplánovala. „Už v máji odlietam do Ameriky, tak som si ich dala urobiť aj preto, že tam tie playmatky majú úplne iné rozmery ako my tu na Slovensku. Povedala som si, že keď tam idem, tak nech vidia, že aj ja som poriadna playmate,“ povedala nám Zuzana. S prácou však začne už o necelé dva týždne. „Už tento mesiac idem fotiť jeden katalóg šiat, takže ešte možno ani štichy nebudem mať vybraté a už budem fotiť," prezradila Plačková. Snáď sa jej to nevypomstí...

Sledujte TOPKY TV: Rozhovor so Zuzanou Plačkovou tesne pred zákrokom a zábery z plastickej operácie!

 Video nie je vhodné pre deti a slabšie povahy!

Operacia prs Plackova NEW

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu