Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Najočakávanejší PÔROD ROKA: Zuzana Plačková sa KONEČNE stala mamou!

Zuzana Plačková je mamou. Zobraziť galériu (2)
Zuzana Plačková je mamou. (Zdroj: Instagram Z.P.)

BRATISLAVA – Zuzana Plačková (31) konečne porodila! Stala sa mamou svojho vytúženého synčeka Diona. Na svet ho priviedla dnes popoludní v nemocnici na bratislavských Kramároch.

S radostnou novinkou sa na Instagrame pochválila samotná čerstvá mamička. „Konečne sme všetci spolu,“ napísala k videu z pôrodnice Plačková.

Tehotenstvo, ktoré sa Zuzane Plačkovej pred médiami nepodarilo utajiť vyplávalo na povrch vo februári tohto roku, keď ho priznala prostredníctvom dojímavého videa na svojom Instagrame. „Bohužiaľ naša radostná správa sa dostala do nesprávnych úst ľudí, a tak som nútená to dať von skôr, ako som chcela, lebo ma začali kontaktovať médiá s tým, že dostali už viackrát upozornenie na môj stav,“ priznala nahnevane.

Po pár mesiacoch sa rozhodli spolu s manželom spraviť aj baby shower, na ktorej spoločne zistili a následne oznámili pohlavie bábätka. Každý, kto si myslel, že Zuzana čaká dievčatko bol na omyle. Pred očami blízkych sa Renému splnil sen každého jedného chlapa. A to mať doma synčeka. Ako prejav vďaky naspieval svojej manželke pesničku o ich dieťatku.

Influencerka v minulosti tvrdila, že, keď bude raz tehotná, tak sa to verejnosť dozvie až vtedy, keď porodí. Opak je, ale pravdou a na najočakávanejší pôrod najznámejšej Slovenky čakalo skoro 900 tisíc jej sledujúcich.

Galéria: Zuzana Plačková

Zuzana Plačková a René Rendy sa konečne stali rodičmi a my im srdečne zo srdca gratulujeme!

Viac o téme: Zuzana PlačkováRené Rendy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu