Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

ZVRAT v živote Weiterovej dcéry (31): Po tancovaní pri tyči... Seriózna kariéra v plášti!

Nikola Weiterová Zobraziť galériu (4)
Nikola Weiterová (Zdroj: Instagram NW)

LAS VEGAS - Tanečnica Nikola Weiterová sa pred časom pochválila, že sa vrátila do školských lavíc. Tancovať pri tyči sa totiž nedá navždy... Aktuálne už má v ruke diplom a hodlá sa ďalej vzdelávať.

Nikola Weiterová sa venovala takzvanému bikini fitnes a neskôr začala tancovať v nočnom klube. Bolo jej však jasné, že táto práca je skôr pre mladšie ročníky. „Pracovala som 15 rokov vo fitnes a modelingovom priemysle. Už vo veľmi mladom veku som bola pod veľkým tlakom preto, aby som bola perfektná. Tento rok som oslávila 30-ku a rozhodla som sa zmeniť svoj život,“ uviedla minulý rok na Instagrame. 

ZVRAT v živote Weiterovej
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram N.W.)

Nikola sa vrátila do školských lavíc a vybrala si odbor "veterinárny asistent". Dnes už má za sebou aj slávnosť, počas ktorej dostala do rúk svoj diplom. 

Každému hneď napadne, že išlo o pomerne krátke štúdium, no Nikola ešte nekončí. „Čakala som veľa rokov, aby som mohla začať študovať na veterinárnej škole a toto je môj prvý krok. Pokračujem vo vzdelávaní a už som začala s programom veterinárneho asistenta, kde dostanem diplom od Asociácie aplikovanej vedy,” uviedla Weiterová. 

ZVRAT v živote Weiterovej
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram NW)

Ako poznamenala, štúdium nebolo pre ňu úplne ľahké. Súčasne mala totiž dve práce, snažila sa pracovať aj na svojom osobnostnom rozvoji a okrem toho sa samozrejme postarať aj o rodinu – jej priateľ má totiž malú dcéru. „Som na teba hrdý. Som si vedomý všetkého času a odhodlania, ktoré si do toho vložila, keď si skoro ráno vstávala, aby si sa učila na skúšky a nikdy si sa nesťažovala, ale poháňala si sa vpred. Dostávala si najlepšie známky, kým si stále pracovala, starala sa o domácnosť, kŕmila rodinu a našla si ešte čas, aby si počúvala moje nezmysly. Si moja hrdinka a skvelá ľudská bytosť!” zložil jej kompliment partner George.  

ZVRAT v živote Weiterovej
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram NW)

Viac o téme: Nikola Weiterová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu