Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Známa Slovenka šokovala PREMENOU: Z plastikovej UMELINY… FOTO Wau, aká kočka!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Simona Butinová (30) je verejnosti známa ako niekdajšia moderátorka Sexi športu na markizáckej TV DajTo, no najmä z jojkárskych Nákupných maniačok alebo kontroverznej šou Take me out. Tmavovláska však nikdy nemala reputáciu, ktorá by ju mohla tešiť - a to kvôli svojmu prehnane vyumelkovanému vzhľadu, pre ktorý bola vždy skôr terčom kritiky než hviezdou...

Simonin život sa začal obracať úplne iným smerom, keď sa z nej ešte v roku 2018 stala mamička a na svet priviedla synčeka, ktorý dostal meno Maxim. Tmavovlasá sexica vtedy začala pôsobiť o čosi "slušnejšie", zapracovala aj na svojej vyumelkovanej vizáži a takpovediac lacnom prezentovaní svojho tela. 

Takto Simona vyzerala ešte zopár rokov dozadu
Zobraziť galériu (3)
Takto Simona vyzerala ešte zopár rokov dozadu  (Zdroj: TV JOJ)

Aj napriek tomu bolo zjavné, že extravagantnosť jej nezostala úplne cudzia. O čosi výraznejšie sa zmenila v októbri 2021, kedy priviedla na svet druhého syna Majkyho. Zdá sa, že s dvomi ratolesťami, materskou dovolenkou a novými prioritami sa niekdajšej "šelmičke" rozsvietilo a jej myšlienky sú už úplne inde ako v premýšľaní nad tým, ako by sa ešte mohla vylepšiť. 

Práve naopak. Simona totiž momentálne vyzerá lepšie a prirodzeneješie, ako kedykoľvek predtým. Teda, aspoň pokiaľ sa bavíme o jej účinkovaní v televíznych šou. Zbavila sa príčeskov, megapier a namiesto omietky na tvári nosí decentný mejkap, ktorý podčiarkol jej naturálnu krásu. "Dala som si zmenšiť pery a črty tváre sa mi vrátili do pôvodného stavu ako predtým mojím experimentovaním," priznala pred časom pre portál prezenu.joj.sk. No čo vravíte, nevyzerá omnoho lepšie? 

Známa Slovenka šokovala PREMENOU:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Simona Butinová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu