Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Igor Kmeťo v slzách: Zomrel slovenský kráľ (†47) rómskych piesní… Bojoval s ťažkou chorobou!

Zomrel kráľ rómskych piesní Kamil Polakovič. Zobraziť galériu (3)
Zomrel kráľ rómskych piesní Kamil Polakovič. (Zdroj: Facebook)

TRNAVA - Slovenský hudobný svet zasiahla smutná správa. Po dlhej chorobe zomrel kráľ rómskych piesní Kamil Polakovič (†47). Smutnú správu oznámil spevák a jeho blízky kamarát Igor Kmeťo starší.

„Ťažko sa mi to píše. Dnes po ťažkej chorobe zomrel jeden z najväčších spevákov Kamil Polakovič. Bol to veľký umelec, robil tisícom ľuďom radosť jeho nádherným hlasom. Budeš nám strašne chýbať. Rómska a československá kultúra stratila veľkú spevácku osobnosť. Úprimnú sústrasť tvojej rodine a nech ti svetlo večné svieti. Budeme na teba spomínať. S pozdravom do nebíčka, Kmeťoband s rodinami,“ zverejnil dnes ráno na sociálnej sieti Facebook Igor Kmeťo starší.

A napokon bola táto smutná správa potvrdená aj prostredníctvom oficiálnej stránky speváka. „Dnes nás opustil náš kráľ rómskych piesní Kamil Polakovič. Nikdy na teba nezabudneme, navždy ostaneš v našich srdciach,“ objavilo sa na stránke City Boys Kamil. Spevák dlho bojoval s ťažkou chorobou. Pred smrťou bol s amputovanou nohou pripútaný na invalidnom vozíku. Posledná rozlúčka sa uskutoční v piatok 19. augusta o 15. hodine v Trnave. Česť jeho pamiatke!

Igor Kmeťo v slzách:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Viac o téme: Kamil Polakovič
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu