Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Najhoršie rande Igora Kmeťa: Pol metra snehu a... Sex na koľajniciach!

Igor Kmeťo starší Zobraziť galériu (3)
Igor Kmeťo starší (Zdroj: Maarty)

BRATISLAVA - Igor Kmeťo (65) najnovšie prekvapil nečakaným priznaním. Odhalil svoje najhoršie rande z minulosti. Neprekážali mu ani koľajnice, ani ukrutná zima!

Igor Kmeťo starší najnovšie prijal pozvanie do Bekimovho horúceho kresla, kde odhalil aj pikošky zo svojho súkromného života. Ten, kto hudobníka pozná, vie, že je za každú srandu a otvorene odpovie na akúkoľvek otázku. Bekim ho teda nešetril a narovinu sa ho opýtal na jeho najhoršie rande v živote.

A spevákova odpoveď vás dostane! „Tých bolo. Najhoršie rande bolo raz pri koľajách pri Starom moste. Bola zima a mal som s ňou robiť sex. A pol metra snehu. Tak si môžeš predstaviť, len vták mi trčal," svojou úprimnosťou pobavil moderátora.

Najhoršie rande Igora Kmeťa:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Maarty)

„Na stojáka, po kolená sneh, mal som 15-16 rokov ani nie a čajočka už študovala na škole, už štvrtáčka, 19-ročná," opísal detaily. Igor tak zbalil staršiu krásku, ktorá ho očarila svojimi prsiami. Ako sám priznal, ženská hruď ho veľmi rajcuje.

„Strašne sa mi páčila, veľmi pekná bola, mala pekné prednosti, tie nárazníky šikovné, to ma úplne tak vyrajcovalo, že som sa musel s ňou začať bozkávať," priznal s tým, že ju teda stiahol k tomu koľajisku v Bratislave, kde kedysi, za starých čias, chodil vlak. „Dal som jej Belmonda. To je môj kanonier. 30-centimetrový, z toho mam 28 v bruchu a 2 von," zavtipkoval na záver.

Najhoršie rande Igora Kmeťa:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Youtube)

Viac o téme: Igor Kmeťo starší
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu