Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Juan zo Skrytej vášne o chvíľu otcom: Dieťa mu porodí SLOVENKA... Dvojica prezradila pohlavie!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Instagram B.G.)

LOS ANGELES – Známy pár zo slovenského, ale aj svetového šoubiznisu si čoskoro začne plniť rodičovské povinnosti. Na tento radostný moment sa teší bývalá finalistka Miss Slovensko (2015) Bronislava Gregušová (30), ktorá onedlho privedie na svet prvé vytúžené bábätko hercovi zo Skrytej vášne Mariovi Cimarrovi (51).

Bronislava a Mario sa zoznámili netradične, a to na Slovensku, keď tu mal známy herec z telenovely Skrytá vášeň pracovné povinnosti. Maria možno lepšie poznáte pod jeho seriálovým menom Juan.

Táto láska na prvý pohľad pretrváva už niekoľko rokov a o chvíľu dvojicu doplní aj tretí člen. Modelka to oznámila na svojom Instagrame už v marci tohto roku: „Brando alebo Briana, ste už milovaní celým svojím srdcom, telami a dušami. Bude o vás postarané ako o zázrak, ktorým ste.“ V tom čase však ešte budúci rodičia neprezradili, či to bude chlapec alebo dievča.

Juan zo Skrytej vášne
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram B.G)

Nastávajúca mamička, ktorá žije sen nejednej ženy po boku lámača ženských sŕdc, si naplno užíva posledné týždne tehotenstva cestovaním. Na hercove narodeniny Bronislava napísala krásne vyznanie a prezradila aj pohlavie ich dieťatka. „Všetko najlepšie, láska môjho života. Budeš skvelým otcom našej princezničky,“ uviedla. Po tomto už bolo jasné, že ich prvorodené dieťatko bude dievča a bude sa volať Briana!

Juan zo Skrytej vášne
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram B.G.)

Je vidieť, že sa na dievčatko veľmi tešia a Briana bude mať skvelých rodičov. A možno v budúcnosti aj bračeka menom Brando.

Viac o téme: Bronislava GregušováMario Cimarro
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu