Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Sexi tehuľka na červenom koberci: Táto Bratislavčanka žije SEN nejednej Slovenky!

Bronislava Gregušová Zobraziť galériu (4)
Bronislava Gregušová (Zdroj: Instagram)

LAS VEGAS - Medzi svetovými celebritami jednoducho žiarila! Vo štvrtok večer sa konalo slávnostné odovzdávanie cien Latino Music Awards. Aktuálneho 7. ročníka sa zúčastnili mnohé hviezdy pôsobiace práve v tomto hudobnom žánri. Oči mnohých prítomných však smerovali aj ku krásnej Slovenke Bronislave Gregušovej, ktorá je snúbenicou herca Maria Cimarra a pod srdcom nosí ich dieťatko.

Meno Mario Cimarro je ženám v našich končinách dobre známe. Tmavovlasý, svalnatý fešák sa totiž do sŕdc mnohých fanúšičiek vryl ako predstaviteľ Juana Reyesa v obľúbenej telenovele Skrytá vášeň. A kým väčšina Sloveniek môže o ňom len snívať, finalistka Miss Slovensko 2015 ten sen prežíva. 

Krásna blondínka je totiž hercovou snúbenicou a už čoskoro sa z nich stanú aj hrdí rodičia. Vo chvíli, keď túto radostnú novinku oznamovali na Instagrame, Bronislava prezradila, že uvažujú nad menami Brando alebo Briana.  

Radosť na tvári dvojice bolo badať aj v týchto dňoch, keď zavítali na odovzdávanie cien Latino American Music Awards. Gregušová mala na sebe elastické čierne šaty, v ktorých vyniklo jej guľaté bruško. To si počas pózovania fotografom s láskou hladkala. Čo poviete? Však je z Bronislavy krásna budúca mamina?

Sexi tehuľka na červenom
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Bronislava GregušováMario Cimarro
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu