Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Pohľad, ktorý trhá srdce: Hviezda telenovely Skrytá vášeň bojuje s RAKOVINOU… Prišla o vlasy!

Kristina Lilley bojuje s rakovinou.
Kristina Lilley bojuje s rakovinou. (Zdroj: RTI Televisión)

NEW YORK - Koncom minulého roka sa na verejnosť dostala informácia, že herečke Kristine Lilley (59) diagnostikovali zákernú rakovinu. Matka sestier Elizondových z obľúbenej telenovely Skrytá vášeň s chorobou statočne bojuje. Z najnovších záberov však trhá srdce - prišla totiž o vlasy!

Na obrazovky markizáckej televízie Doma sa nedávno vrátila legendárna telenovela Skrytá vášeň. No hoci aktuálne sa diváci radujú, koncom minulého roka ich zarmútila správa o vážnej diagnóze, ktorú diagnostikovali jednej z hviezd. Už po tretíkrát sa totiž u nej objavila rakovina. 

Reč je o 59-ročnej herečke Kristine Lilley, ktorá sa do povedomia verejnosti dostala ako mama sestier Elizondových, Gabriela. V závere roka 2022 umelkyňa absolvovala obojstrannú mastektómiu. Fanúšikom tiež pripomenula, že by sa mali pravidelne samovyšetrovať a v prípade, že nájdu hrčku, majú sa obrátiť na lekára. 

Nedávno Kristine absolvovala už druhú fázu chemoterapie a o svojom boji s rakovinou pravidelne informuje aj svojich fanúšikov. Najnovšie zverejnila video, pri pohľade na ktorý trhá srdce. Herečka si totiž nechala kaderníkom ostrihať vlasy dohola. Prajeme veľa síl v boji s chorobou!

Viac o téme: Skrytá vášeňKristina Lilley
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu