Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Smútok slovenskej moderátorky: SMRŤ otca (†57)... Skolaboval na triatlonových pretekoch!

Simona pôsobí ako športová moderátorka, ale aj modelka Zobraziť galériu (5)
Simona pôsobí ako športová moderátorka, ale aj modelka (Zdroj: Instagram DJ Lesky)

ROVINKA - Bývalá účastníčka súťaže krásy Miss Slovensko a športová moderátorka Simona Leskovská (30) prežíva obrovský smútok. Jej milovaný otec Milan Leskovský (†57), ktorý bol v Bratislave známy aj ako DJ Lesky, dnes náhle zomrel. Skolaboval na triatlonových pretekoch, už sa ho nepodarilo oživiť!

Modelkin otec, Milan Leskovský, bol v Bratislave roky známy ako uznávaný DJ, no evidovalo ho aj športové prostredie - jeho vášňou bol totiž beh, v posledných rokoch sa venoval triatlonu. Dnes však internet obletela smutná správa, že 57-ročný amatérsky bežec náhle zomrel. Osudnými sa mu stali preteky v Rovinke. 

„Zakladateľ a šéf klubu LESKY'S RUNNERS, aktívny športovec a moderátor viacerých triatlonových pretekov Milan Leskovský dnes zomrel počas triatlonových pretekov vo veku 57 rokov. Pravdepodobnou príčinou smrti bol infarkt,“ informuje portál triathlon.sk. Počas cyklistickej časti vraj skolaboval a oživiť sa ho už nepodarilo. Preteky boli po tejto tragédii predčasne ukončené.

Milan Leskovský bol na svoju dcéru, finalistku Miss Slovensko z roku 2015, modelku a dnes úspešnú športovú moderátorku, veľmi hrdý. Pravidelne sa spoločnými fotkami chválil aj na sociálnej sieti Instagram, kde mimo fotiek so Simonou, pridával už iba svoju športovú vášeň. Rodine a blízkym vyjadrujeme úprimnú sústrasť!

Viac o téme: Simona LeskovskáMilan DJ Lesky Leskovský
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu