Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Obrovský SMÚTOK slovenskej moderátorky: Tri mesiace po náhlej smrti otca (†57)… Zomrel jej ďalší blízky človek!

Simona Leskovská prežíva ďalší veľký smútok. Zobraziť galériu (4)
Simona Leskovská prežíva ďalší veľký smútok. (Zdroj: Instagram S.L.)

BRATISLAVA - Len pred necelými tromi mesiacmi bývalá účastníčka Miss Slovensko a športová moderátorka Simona Leskovská (30) prežila najväčšiu bolesť svojho života - prišla o jedného zo svojich rodičov. Jej otec Milan Leskovský (†57), ktorý bol v Bratislave známy ako DJ Lesky, náhle zomrel na triatlonových pretekoch. No kráska sa ešte nestihla spamätať z prvej straty a... Zomrel jej ďalší blízky človek!

Športová moderátorka a bývalá účastníka Miss Slovensko na rok 2022 nebude spomínať s radosťou. 23. júla verejnosť obletela správa o náhlom úmrtí jej otca, amatérskeho bežca Milana Leskovského. Osudným sa mu stali preteky v Rovinke, na ktorých náhle skolaboval a... Oživiť sa ho už nepodarilo.

No neuplynuli ani tri mesiace a Simona sa musí vyrovnávať s ďalšou obrovskou stratou. „Dnes navždy odišiel môj milovaný dedinko. Nechce sa mi uveriť, v pondelok sme sa ešte spolu smiali. Tento rok už na mňa budú dávať pozor dvaja anjeli, tatino aj dedko,“ informovala o svojej veľkej bolesti moderátorka. Vyjadrujeme úprimnú sustrasť!

Obrovský SMÚTOK slovenskej moderátorky:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram S.L.)

Viac o téme: Simona LeskovskáMilan Leskovský
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu