Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

KONIEC hereckej kariéry Martina Nikodýma: Totálny TRAPAS v divadle!

Moderátor Martin Nikodým Zobraziť galériu (13)
Moderátor Martin Nikodým (Zdroj: Zoznam TV)

BRATISLAVA - Slovenský moderátor Martin Nikodým (52) kedysi vyštudoval bábkoherectvo. Isté obdobie sa pokúšal aj o hereckú kariéru, ale sekol s tým kvôli totálnemu trapasu z divadla.

Občas sa nám v živote udejú zásadné veci, ktoré zrazu zmenia naše zmýšľanie a niekedy nás v živote nasmeruje úplne bizarný moment. Takúto skúsenosť má aj obľúbený slovenský moderátor Martin Nikodým, ktorý je známy najmä vďaka vedomostnej súťaži Milionár.

Martin Nikodým
Zobraziť galériu (13)
Martin Nikodým  (Zdroj: TV Markíza)

Pôvodne vyštudovaný bábkoherec sa v minulosti pohrával s myšlienkou popri moderovaní rozbehnúť si aj hereckú kariéru, no istý okamih z divadla zásadne zmenil jeho plány a uvedomil si, kam patrí.

Pred pár dňami bol hosťom v našom podcaste, kde odzneli jeho zážitky z cestovania aj z práce so včelami, ktorej sa Martin popri moderovaní venuje. Okrem toho sa však priznal práve aj k tomu, prečo skončil s herectvom. 

Martin Nikodým
Zobraziť galériu (13)
Martin Nikodým  (Zdroj: topky.s k)

„Mal som taký pokus. Skúšal som, že predsa len sa aj tomu herectvu povenovať a na Novej scéne som účinkoval v Hello, Dolly,“ zaspomínal si na pôsobenie v divadle. „Moja prvá scéna bola, že sa otvorilo prepadlisko, vtedy ešte Leopold Haverl (†79) zadupal a zakričal Cornélius, vylez von. A ja som otvoril to prepadlisko, vyšiel som von a povedal som: Volali ste pán Vandergelder ? A z druhého radu sa hneď ozvalo: A Milionár, aha,“ opísal príhodu, keď sa na javisku cítil zrazu trochu trápne.

„A ja som tak chcel v ten večer byť Cornéliom Hacklom a pre tých ľudí som bol Milionár,“ dodal Martin. Ako sám povedal, uvedomil si, že je dosť dobrých hercov a radšej sa po tomto nevydarenom okamihu sústredil už len na moderátorskú dráhu. 

 

Viac o téme: Martin Nikodým
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu