Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Fero Joke sa MUSÍ ODSŤAHOVAŤ zo svojho domu: Problémy s homofóbnymi susedmi!

Fero Joke čelí vyhrážkam! Zobraziť galériu (2)
Fero Joke čelí vyhrážkam! (Zdroj: Tv Markíza)

BRATISLAVA - František Košarišťan alias Fero Joke (33) musí dať zbohom svojmu domovu. Toto rozhodnutie učinil potom, čo má neustály problém so susedmi, teda presnejšie oni s ním. Posmešky, nadávky či vyhrážky - tomuto čelí známy komik dennodenne.

Videá z jeho domu či záhrady budú už zrejme za chvíľu minulosťou. František Košarišťan sa musí rozlúčiť so svojím domovom, aj keď do neho vložil nemalé peniaze či drahocenný čas. Neurobil tak z vlastného úsudku, donútili ho k tomu jeho neprajní susedia. Na Záhorí, kde momentálne žije, sa už viac necíti bezpečne...

Po neprestajnom nátlaku od susedov si povedal dosť! „Nie je to len o susedoch, ale o tom, že mám strach bývať vo svojom dome. Keď vyjdem na ulicu, niektorí občania tam na mňa vykrikujú,“ priznal sklamane pre cas.sk. Fero sa rozhodol svoj dom predať, aj keď na ňom prerobí. A tak svoje bydlisko, kde žije už 10 rokov, onedlho opustí.

Fero Joke sa MUSÍ
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: TV Markíza)

Známy komik sa nestretol len s verbálnymi útokmi voči jeho osobe... „Najväčšie znechutenie som zažil, keď mi na plot niekto nasprejoval hanlivé nadávky súvisiace s mojou sexuálnou orientáciou,“ opísal nepríjemné chvíle na dedine. Plánuje sa tak presťahovať bližšie k Bratislave, keďže do hlavného mesta aj tak neustále dochádza.

„Mám síce veľmi veľa dobrých susedov, s ktorými mám dobrý vzťah, ale aj veľa takých, ktorí mi dávajú jasne najavo, že k nim nepatrím. Nemáme tu dobré komunitné vzťahy ako u nás na Orave, kde som vyrastal,“ dodal otvorene. Odteraz sa viac plánuje venovať sebe, keďže predtým všetok svoj voľný čas investoval do príbytku s veľkou záhradou.

Viac o téme: Fero Joke
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu