Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Vyšportovaná postava je fuč: Erika Barkolová výrazne PRIBRALA... Priznala ZDRAVOTNÉ PROBLÉMY!

Erika Barkolová Zobraziť galériu (3)
Erika Barkolová (Zdroj: Instagram EB)

BRATISLAVA - Ešte počas minulého roka a aj niekoľkých predtým patrila Erika Barkolová medzi ženy, ktoré boli žiarivým príkladom toho, že vek je len číslo. Aj napriek tomu, že ten jej presiahol okrúhlu štyridsiatku, jojkárska moderátorka sa pýšila postavou, ktorú jej mohli závidieť aj mladučké osemnástky...

Erika ešte pred niekoľkými mesiacmi disponovala postavičkou ako lusk, vďaka čomu bola inšpiráciou pre obrovské množstvo žien. Figúru jej totiž nezabezpečili len dobré gény. Práve naopak. Charizmatická moderátorka tvrdo makala, aktívne sa venovala športu, presedlala na zdravšiu stravu a celkovo si udržiavala mimoriadne obdivuhodný životný štýl. 

Erika Barkolová sa pýšila vyšportovanou figúrou.
Zobraziť galériu (3)
Erika Barkolová sa pýšila vyšportovanou figúrou.  (Zdroj: Instagram E.B.)

Začiatkom tohto roka si ale mnohí začali všímať, že dvojnásobná mamina dvoch krásnych dcér sa viditeľne zaoblila. Nie, že by z nej zrazu bola bacuľka, no tí, čo si pamätajú jej najlepšiu formu, vedia, že bola majiteľkou vyslovene "vysekanej" a ukážkovej postavičky. K tomu, že nabrala nejaké tie kilečká navyše, sa ona sama veľmi nevyjadrovala, avšak teraz na túto tému predsa len prehovorila. 

Urobila tak v rozhovore pre týždenník Báječná žena a prezradila, že za jej oblejším telom sú zdravotné problémy. „Stalo sa mi to minulý rok v septembri, začala som mať problémy s krčnou chrbticou a doteraz nemôžem robiť svoje športové aktivity. Neprejedám sa, stravujem sa zdravo, jem pravidelne, no nedarí sa mi schudnúť, takže budem musieť ešte ubrať,” priznala Erika. 

Takto Erika vyzerá teraz:

Zároveň však dodala, že fit postava nie je v živote tým najdôležitejším a apelovala na dôležitý faktor sebalásky. Aj napriek tomu sa ale netají tým, že ona sama sa s kilami navyše dobre necíti. Avšak, všetko je to najmä o osobnom pocite.  „Nie je to jednoduché, udržiavať sa vo forme. Je úplne jedno, ako vyzeráte, máte sa cítiť dobre a ja sa v tomto tele dobre necítim,” dodala moderátorka. 

Vyšportovaná postava je fuč:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram EB)

Viac o téme: Erika Barkolová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu