Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Hviezda Snowboarďákov sa oženila: SVADBA NA TAJŇÁŠA a... TOTO tiež skrývali!

Hviezda snowboarďákov sa oženila. Zobraziť galériu (6)
Hviezda snowboarďákov sa oženila. (Zdroj: falcon)

ČESKÁ REPUBLIKA - Obľúbený český herec a dabér Vojta Kotek (35) je riadny tajnostkár, ale zároveň aj romantik. Nedávno sa totižto oženil a to celkom netradične. Pod holým nebom na lúke všetkých ohromil tajnou svadbou s priateľkou Radanou. A to zďaleka nebolo jediné prekvapenie!

Pamätáte si ešte na tínedžerskú komédiu Snowboarďáci? Od natáčania filmu ubehlo niečo cez 18 rokov a v živote jedného z hlavných predstaviteľov sa toho veľa zmenilo. Stal sa z neho úspešný herec, našiel si priateľku, stihol sa oženiť a... 

Galéria: Vojta Kotek

Charizmatický modrooký herec si svoje súkromie stráži natoľko, že aj jeho svadba prebehla v tajnosti. Vojta sa zosobášil so svojou drahou Radanou len za prítomnosti rodiny a priateľov. Svadba prebehla v romantickom prostredí Orlixkej priehrady a bola plná prekvapení.

Napríklad jeden z pozvaných hostí prišiel v kostýme, oblečený ako náčelník Apačov Winnetou. Dôvod jeho zvoleného outfitu je doteraz záhadou. No čerešničkou na torte bola bez pochýb samotná nevesta Radana. Na obrad dorazila v retro autobuse a... Pod šatami sa jej črtalo veľké tehotenské bruško. 

Okrem sobáša sa tak manželom dlho darilo tajiť aj to, že sa čoskoro stanú rodičmi. Mladomanželom gratulujeme a prajeme veľa lásky!

Hviezda Snowboarďákov sa oženila:
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Profimedia)

 

Viac o téme: Tajná svadbaVojta Kotek
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu