Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Známa moderátorka po 16 rokoch v ústraní: Prekvapivý NÁVRAT na televízne obrazovky!

Zuzana Hajdu, ako ju poznáme z obrazoviek Jojky. Zobraziť galériu (5)
Zuzana Hajdu, ako ju poznáme z obrazoviek Jojky. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - V minulosti sa Zuzana Hajdu (47) prihovárala divákom z televíznych obrazoviek prakticky každý deň. Pred 16 rokmi sa z nich však stiahla. Svoj život zasvätila manželovi a dvom deťom. No teraz hlási veľký návrat pred kamery. Objaví sa v šou televízie Markíza!

Zuzana Hajdu sa netají tým, že pred 16 rokmi zmenila svoj život od základov kvôli manželovi. S Egypťanom Moustym žila striedavo doma a v jeho rodnej krajine. A keď sa ich dve deti dostali do škôlkarského veku, dvojica nadobro zakotvila vo Svätom Jure neďaleko Bratislavy. 

Dnes má sympatická blondínka 47 rokov a pracuje ako finančná analytička v jednej medzinárodnej spoločnosti. Kamery jej však po rokoch zjavne chýbajú. V týchto dňoch totiž exjojkárka hlási návrat na televízne obrazovky. No nie v úlohe moderátorky, ale súťažiacej. 

Známa moderátorka po 16
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Tv Markíza)

Prihlásila sa totiž do novej vedomostnej relácie televízie Markíza Na Love. Práve tam predvedie svoje poznatky a inteligenciu a zabojuje o finančnú výhru. A ako prezradila, pred kamerami sa cítila skvelo. „Výborne, po toľkých rokoch naozaj výborne,“ zhodnotila Hajdu. Pozrite, ako dnes vyzerá!

Známa moderátorka po 16
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Tv Markíza)

Viac o téme: Zuzana HajduNa Love
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu