Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Na Farme pomotal hlavy 2 ženám: Dnes je ženatý a… Stal sa OTCOM!

Adam Kováč hviezdil v 2. sérii markizáckej Farmy. Zobraziť galériu (7)
Adam Kováč hviezdil v 2. sérii markizáckej Farmy.

BRATISLAVA - Krásna novinka! Adam Kováč sa do povedomia verejnosti dostal ešte v roku 2012 ako účastník historicky prvej zimnej Farmy. Tam mu srdce vzplanulo hneď pre dve ženy. Dnes však patrí len jednej... Teda vlastne už dvom. Exfarmár sa totiž v septembri oženil a teraz sa stal otcom!

Večne zamilovaný Adam Kováč si fanúšikov získal svojím účinkovaním v druhej sérii reality šou Farma. Tam vystriedal hneď dve farmárky. Najskôr zahorel láskou k Nikole Komorovej, neskôr ju vymenil za Luciu Frčkovú. Obidva romániky však stroskotali. Svoju životnú lásku našiel až o čosi neskôr... A mimo televíznych obrazoviek. 

Koncom roka 2018 sme na Topkách informovali, že sa zasnúbil. Na kambodžskom ostrove Koh Rong Sanloem pokľakol pred svojou krásnou priateľkou Karin. No a odvtedy sa už stihol aj oženiť a... Dvojica má ďalšiu krásnu novinku - stali sa z nich rodičia. „Ja som otec, a tým som dosiahol na tú najvyššiu životnú métu!“ napísal k fotke z pôrodnice hrdý Adam. 

„Nič viac si neprosím, len aby boli tieto dve moje lásky navždy zdravé, šťastné a spokojné,“ dodal k záberu. Či má dcérku alebo synčeka, ani meno neprezradil. No ružová deka napovedá, že ide o malú princeznú. Čerstvým rodičom gratulujeme a prajeme veľa zdravia!

Viac o téme: FarmaAdam Kováč
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu