Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Podzámskej TRAPAS na premiére: Bosá a... FOTO skoro jej spadli nohavice!

Elena Podzámska na premiére filmu Stand up Zobraziť galériu (22)
Elena Podzámska na premiére filmu Stand up (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Na začiatku tohto týždňa sa odohrala premiéra slovenského filmu Stand up. Na prvom premietaní nemohli chýbať predovšetkým hlavní predstavitelia. Pozvanie prijala aj Elena Podzámska (50). Známa herečka zrejme prišla na poslednú chvíľu, keďže počas premiéry mala plné ruky práce... respektíve svojich nohavíc, ktoré jej neustále padali.

Slovenskí filmári si zjavne povedali, že humoru nie je nikdy dosť, a tak vytvorili film s veľmi trefným názvom Stand up. A v týchto časoch divákom určite padne vhod sa pobaviť a zasmiať.

Do jedného z bratislavských obchodných centier sa na film prišli odreagovať aj známe tváre zo slovenského šoubiznisu a hlavné hviezdy z plátna ako napríklad Ondrej Kovaľ, Zuzana Norisová, Ján Gordulič, Elena Podzámska a ďalší.

Elena Podzámska na premiere filmu Stand up
Zobraziť galériu (22)
Elena Podzámska na premiere filmu Stand up  (Zdroj: Ján Zemiar)

Už spomínaná herečka Elena Podzámska si podľa všetkého tentokrát s výberom outfitu ťažkú hlavu nerobila. Prišla oblečená veľmi ležérne. Bielu oversize košeľu si zapravila do dotrhaných rifľových nohavíc... Lenže zdá sa, akoby na jeden malý detail úplne zabudla - a to na opasok. A tak aj ona počas večera predviedla komickú scénku. Neustále si naprávala nohavice, ktoré jej skoro spadli. Otázkou je, či schudla alebo len neodhadla svoju veľkosť.

Elena Podzámska na premiere filmu Stand up
Zobraziť galériu (22)
Elena Podzámska na premiere filmu Stand up  (Zdroj: Ján Zemiar)

Napriek tomuto drobnému faux pas sa na premiére bavila. Cítila sa evidentne úplne bezprostredne, a to až tak, že sa počas príhovoru vyzula a bola bosá. Nuž, všetci vieme, že vysoké opätky vedia poriadne potrápiť ladné nôžky. 

Komediálnu novinku Stand up si od zajtra v kinách môžete užiť aj vy. Ako to na premiére novej slovenskej komédie vyzeralo, kto ďalší zo známych osobností prišiel a hlavne, ako celú trápnu situáciu Elena zvládala, si určite pozrite v galérii.

Viac o téme: Elena PodzámskaPremiera filmu
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu