Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Krásna Emma Drobná ohúrila v spoločnosti: Holé bruško, SEXI MINI a… Nohy až po zem!

Emma Drobná ohúrila na párty. Zobraziť galériu (11)
Emma Drobná ohúrila na párty. (Zdroj: Topky/ Vlado Anjel)

BRATISLAVA - Včera sa konala koktailová párty známeho e-shopu s oblečením. Ten totiž oslavoval 1 rok pôsobenia na slovenskom trhu. Pri tejto príležitosti sa na akcii objavili viaceré známe tváre, medzi ktorými nechýbala ani talentovaná Emma Drobná (28). Tá všetkým prítomným vyrazila dych!

Bratislavskou ulicou sa niesla v čiernej minisukničke. Top jej ledva zakryl vrchné partie, ešteže mala to mini sako a opäť v čiernej farbe. Viac odhalená, ako zahalená. Reč je o úspešnej a talentovanej slovenskej speváčke Emme Drobnej.

Objavila sa na nedávnej párty známeho e-shopu s oblečením, ktorý oslavoval svoj 1. rok pôsobenia na slovenskom trhu. V spoločnosti predviedla svoje dokonalé krivky a v kratučkej sukničke bezchybné dlhé štíhle nohy. Svojím vzhľadom by mohla konkurovať nejednej modelke. 

Známe osobnosti na koktejl party
Zobraziť galériu (11)
Známe osobnosti na koktejl party  (Zdroj: Topky/ Vlado Anjel)

No zahanbiť sa nenechali ani ďalší známi Slováci, ktorí prijali pozvanie a prišli osláviť narodeniny e-shopu. Prišiel napríklad nový frajer Kristíny Svarinskej, youtuber Exploited, 2. vicemiss Slovensko 2018 Jasmina Tatyová či módna stylistka Mirka Dobiš. Ako to na párty vyzeralo, si môžete pozrieť v galérii!

Viac o téme: Emma DrobnáKoktejl pártySexi mini
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu