Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Kollárova sexica pred 13 rokmi: Úplne BEZ PLASTÍK… Boris, chcel by si ju aj TAKTO?!

Miroslava Fabušová v minulosti vyzerala úplne inak. Zobraziť galériu (8)
Miroslava Fabušová v minulosti vyzerala úplne inak. (Zdroj: TV JOJ )

BRATISLAVA - Bývalá misska Miroslava Fabušová (39), ktorá sa do povedomia širšej verejnosti dostala haváriou s poslancom Borisom Kollárom, sa netají svojím pozitívnym vzťahom k estetickým zákrokom. Nimi si dopomohla k svojmu aktuálnemu výzoru. Na záberoch spred 13 rokov je však ešte úplne bez plastík. Pozrite, ako vyzerala!

Trend umelej ženskej krásy bol témou uplynulých rokov, no hoci dnes sa opäť začína vyzdvihovať prirodzenosť, mnohé dámy ešte doplácajú na zlé rozhodnutia z minulosti. K tým by sa mohla radiť aj Miroslava Fabušová, ktorá je známa svojimi estetickými vylepšeniami. 

Nám sa totiž podarilo získať záber z roku 2009, na ktorom je ešte tak, ako ju príroda stvorila - bez jediného zásahu plastických chirurgov. Až si človek pri pohľade naň povie: „Bolo jej to treba?!“ Veď aj jej neupravený nos, pery bez kyseliny hyalurónovej a prsia bez silikónových výplní vyzerali dobre. Azda aj lepšie ako teraz.

Miroslava Fabušová v roku 2009
Zobraziť galériu (8)
Miroslava Fabušová v roku 2009  (Zdroj: Profimedia)

To napokon ocenili aj znalci ženskej krásy. Veď ešte predtým, ako vylepšeniam prepadla, bojovala v súťaži Miss Universe SR o titul najkrajšej Slovenky. Písal sa rok 2001 a súťaže sa vtedy zúčastnila aj Andrea Heringhová. A rivalkami, zdá sa, neboli len v súťaži.

Krásky majú toho dosť spoločné. Obom sa zapáčili estetické zákroky, prešli radou zmien a rovnako aj rukami podnikateľa a politika Borisa Kollára. No čo, Boris, páčila by sa ti Mirka aj bez vylepšení?

Kollárova sexica pred 13
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Ján Zemiar, TV JOJ)

Viac o téme: Miroslava Fabušová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu