Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Dominika Cibulková VYSMIALA ženy na Instagrame: Toto nie je normálne!

Dominika Cibulková Zobraziť galériu (4)
Dominika Cibulková (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Dominika Cibulková patrí medzi najvplyvnejšie slovenské osobnosti - teda, aspoň čo a týka dosahu na sociálnych sieťach. Bývalú svetovú štvorku v tenise sleduje takmer pol milióna ľudí, no a keďže plavovláska nie je len športovou, ale aj módnou ikonou, príklad si z nej berie mnoho žien...

Aktuálne dala Dominika svojim fanúšikom priestor, aby sa jej spýtali na všetko, čo ich zaujíma. A keďže žijeme v dobre virtuálnej reality a na sociálnych sieťach častokrát vyzerá všetko inak, ako v skutočnosti, Domča dostala otázku, čo hovoí na používanie filtrov. 

Práve tie sú nástrojom k tomu, aby ženy, teda najmä nežnejšie pohlavie, upravovali svoju vizáž. Na Instagrame tak častokrát vidíte dokonalé fotky, ktoré majú s reálnym výzorom pramálo spoločné. A človeka by ste v skutočnom svete pomaly ani nespoznali. 

Dominika Cibulková VYSMIALA ženy
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Tv Markíza)

Podobný názor zjavne zdieľa aj bývalá tenistka. Na otázku ohľadom využívania filtrov sa totiž vyjadrila pomerne jasne. „Tak ja neviem, či je toto normálne. Pre mňa nie, ale nech si každý robí, čo chce, proti vkusu žiaden dišputát. Mne to príde smiešne, iný názor na to nemám,“ vyjadrila sa, pričom k svojmu názoru pridala aj fotografiu na porovnanie. 

Jedna z nich je absolútne prirodzená a tá druhá upravená bežným "intragramovým filtrom". Nuž... A toto niektorí pokladajú za realitu...

Dominika Cibulková VYSMIALA ženy
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram D.S.)

Viac o téme: Dominika Cibulková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu