Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Známa Slovenka BEZ ZÁBRAN: Vytiahne prsník a ide na to!

Soňa Štefková Zobraziť galériu (7)
Soňa Štefková (Zdroj: Instagram S.Š.)

BRATISLAVA – Bývalá modelka a niekdajšia finalistka Miss Slovensko Soňa Štefková (33) sa len nedávno stala mamou. So svojím partnerom Erikom má krásnu dcérku Lily. Je naozaj vzornou matkou a nemá problém ani s dojčením na verejnosti. Jednoducho svoj prsník bez hanby vytiahne, nech je kdekoľvek, a ide na vec!

V dnešnej dobe je veľa dojčiacich mamičiek, ktoré sa vplyvom spoločnosti bránia vykonať túto prirodzenú potrebu a nakŕmiť svoje dieťa na verejnosti. S týmto známa kráska Soňa Štefková nemá absolútne najmenší problém.

Na svojom instagramovom profile zverejnila v nedeľu zábery zo svojho života a zo spomínanej situácie, kedy doslova vytiahne prsník, nech je hocikde a ide na vec. Fotky, ako dojčí svoju rozkošnú dcérku Lily, pridala na sociálnu sieť pri príležitosti svetového týždňa dojčenia, ktorý prebiehal v prvý augustový týždeň. „A tak som sa rozhodla prispieť svojou troškou aj ja. Pretože si myslím, že je to dôležité. Že na tom sakra záleží. Rozprávať o dojčení, búrať mýty, zdieľať skúsenosti,“ napísala mamička Soňa, ktorá pridala autentické fotky z jej dojčiacich chvíľ.

Známa Slovenka BEZ ZÁBRAN:
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Instagram S.Š.)

Bývalá modelka zobrazila momenty, kedy kŕmi svoju malú dcérku na verejnosti, na námestí v Taliansku a okolo nej sú ľudia. Bez hanby a akýchkoľvek zábran... Aj na horách počas turistiky dopraje svojmu dieťaťu kvalitné materské mlieko.

Známa Slovenka BEZ ZÁBRAN:
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Instagram S.Š.)

„Možno teraz pár ľudí naštvem, možno pobúrim, ale ja naozaj nie som fanúšikom novodobého trendu hlásiaceho: je úplne ok, keď dieťa nedojčíte, hlavne, nech nie ste v strese. Samozrejme existujú aj objektívne príčiny, kedy to naozaj nejde. Tých je ale minimum a často, žiaľ, ženy končia práve preto, že je im servírované, že je v poriadku odchovať dieťa na mlieku iného živočícha,“ rozhorčila sa Soňa.

Štefková sa aj týmto spôsobom snaží robiť osvetu všetkým dojčiacim mamičkám a poukazuje na to, že dojčenie je prirodzené a matky sa nemajú za čo hanbiť. 

Viac o téme: Soňa Štefková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu