Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Droba na svadbe Rumanovcov: Krásne slová venované exmanželke! Hostiny sa zúčastnil aj premiér

(Zdroj: FB / Duro Droba, Topky.sk / Ján Zemiar)

BRATISLAVA – A je opäť pod chomútom. Bývalá manželka súčasného šéfa bratislavskej župy Gabriela Drobová sa opäť vydala za dlhoročného priateľa Karola Rumana. Na svadbe a hostine, ktorú mladomanželia zorganizovali, nechýbali ani známe mená slovenské či českého šoubiznisu. Na svadbe sa však objavil aj samotný Droba, ktorý však nebol sám. Na svadbu prišiel aj premiér Eduard Heger so svojou manželkou Luciou!

Drobová spolu s Rumanom si povedali áno v Kostole Panny Márie Snežnej v bratislavskom Starom Meste. Okrem rodiny dvojice boli pozvaní aj kamaráti a známi, medzi nimi aj Patrik Rytms Vrbovský s manželkou Jasminou a synom Sanelom, Honzík Novotný, ktorý je Drobovej dlhoročný kamarát. Na svadbe a následnej hostine sa však objavil aj niekto, kto doslova vyrazil dych. A to Drobovej exmanžel a súčasný predseda Bratislavského samosprávneho kraja Juraj Droba.

Archívne VIDEO Drobovej SVADBA: Príchod nevesty... Bola vytrasená!

Drobovej SVADBA: Príchod nevesty... Bola vytrasená! (Zdroj: Instagram G.D.)

Ten o tejto skutočnosti informoval na sociálnej sieti. Včera mala svadbu moja exmanželka. Pozvali nás aj s mojou snúbenicou. Po dlhšej dobe som sa výborne zabavil. Nejdem moralizovať, iba poviem, že ľudia by mali ostať ľudmi aj po rozchodoch a nepríjemných skúsenostiach. Úcta, rešpekt, nové začiatky. Potešiť sa zo šťastia druhého. Veľa šťastia a zdravia do ďalšieho života Gabi a Karol,“ napísal v statuse.

 

Včera mala svadbu moja exmanželka. Pozvali nás aj s mojou snúbenicou. Po dlhšej dobe som sa výborne zabavil. Nejdem...

Posted by Ďuro Droba on Thursday, April 21, 2022

Spolu s milými slovami, ktoré venoval svojej exmanželke a jej nového manželovi, však zverejnil aj tri fotografie s jeho terajšou snúbenicou Miroslavou Valovičovou. Svadby sa zúčastnil aj premiér Eduard Heger (OĽaNO) spolu s manželkou Luciou, ktorý je krstným otcom Drobovho najmladšieho syna Juraja.

Viac o téme: SvadbaGabriela DrobováJuraj DrobaEdaurd Heger
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu