Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Kollárova sexica po VYHADZOVE z prenosu Let's Dance: Konečne sa vyjadrila, ale... Markíza ju ÚPLNE ZOTRELA!

Zobraziť galériu (6)
(Zdroj: Instagram D.K.)

BRATISLAVA - Včera sa na verejnosť dostali informácie o tom, že Miroslava Fabušová, známa z havárie s Borisom Kollárom, má na krku ďalší škandál. V nedeľu sa totiž počas Let's Dance v priestore pre VIP hostí postarala o poriadny rozruch, pričom ju následne musel vyviesť SBSkár. No a teraz...

Fabušová dorazila v spoločnosti speváka Davida Keya.  „Už keď prišla, bolo zjavné, že má nejakú hladinku. Neustále sa pretŕčala pred fotostenou a jej pózy miestami pôsobili, no... Trochu cez čiaru. Neskôr v podrepe dokonca rozkračovala nohy a tvárila sa... Akoby som to... Ako z tretej cenovej,” dozvedeli sme sa, pričom problém mal byť aj v tom, že na prenos šou, na rozdiel od Dávida, nebola pozvaná. 

ŠKANDÁL na markizáckom Let's dance: Kollárovu sexicu z limuzíny VYHODILI Z PRENOSU... Opäť mala V SEBE! (Zdroj: Instagram D.K.)

„Bolo vidno, že je naladená, už keď dorazila. Potom si však ešte dopriala nejaké tie poháriky šampanského a každému bolo jasné, že má naozaj dosť, svojím správaním na seba strhla veľkú pozornosť. Začali sme si hovoriť, že je len otázkou času, kedy sa úplne odtrhne z reťaze,” pokračoval náš zdroj ešte v pondelok.

Ten zároveň dodal, že Fabušová sa v dobrej nálade nasúkala do rozhovoru Tomáša Bezdedu. O chvíľu nato vraj kompetentní z Markízy zakročili. Už sme iba videli, ako k nej kráča niekto z vedenia v spoločnosti SBS-kára a vyviedli ju,” povedal zdroj zo zákulisia pre Topky.sk. „David, s ktorým prišla, potom zostal na prenose sám,” dodal.

Fabušová sa aktuálne k celej veci vyjadrila na sociálnej sieti tváriac sa, že za vyhadzov nemohla jej dobrá nálada a že vlastne absolútne nechápe, kde vznikol problém, keďže speváka pozval na prenos porotca Jorge González. „Nič sa nestalo. Len nechápem, že Davida pozval porotca (samozrejme, že plus 1 alebo 2) a že som šla s ním, lebo som bola pozvaná ním. Tak žiadna dráma. Kto by neprijal pozvanie na takú úžasnú šou,” vyjadrila sa na svojom Instagrame Fabušová. 

Kollárova sexica po VYHADZOVE
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram D.K.)

Jej tvrdenia, že mohla prísť s Dávidom, však vyvracia samotná Markíza. „Pani Fabušová nebola pozvaná na živý prenos Let’s Dance. Prišla v sprievode osoby, ktorá mala pozvanie bez sprievodu, cez bežný vchod pre verejnosť. Pani Fabušovú sme požiadali, aby opustila priestory Incheby,” povedal pre Topky.sk PR manažér Let's Dance Tadeáš Kurka, čo celé Fabušovej vyjadrenie neguje. K jej náladičke vo VIP priestore však Markíza žiadne oficiálne stanovisko neposkytla. 

Viac o téme: Let's danceMiroslava Fabušová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu