Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

ŠKANDÁL na markizáckom Let's Dance: Kollárovu sexicu z limuzíny VYHODILI Z PRENOSU... Opäť mala V SEBE!

Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: Instagram D.K.)

BRATISLAVA - Fúha, tak toto je už naozaj iný level! Odkedy mala Miroslava Fabušová autonehodu s Borisom Kollárom, upriamil sa na ňu neúprosný zrak verejnosti. A na rováši má jeden škandál za druhým. Uplynulo len pár týždňov odvtedy, ako si narobila hanbu v jojkárskej relácii Bez servítky a teraz... Bývalú finalistku Miss Universe SR vypoklonkovali z Let's Dance!

Meno Miroslava Fabušová nie je v slovenskom šoubiznise žiadnym neznámym pojmom, no v roku 2020 sa začalo skloňovať oveľa častejšie. Práve vtedy totiž sedela s predsedom parlamentu Borisom Kollárom vo vládnej limuzíne, ktorá havarovala. Vo februári minulého rok mala zasa opletačky s políciou, keďže šoférovala pod vplyvom alkoholu.

ŠKANDÁL na markizáckom Let's dance: Kollárovu sexicu z limuzíny VYHODILI Z PRENOSU... Opäť mala V SEBE! (Zdroj: Instagram D.K.)

„OS Bratislava III dňa 23. 02. 2021 rozhodol tak, že odsúdil obvinenú Miroslavu Fabušovú k trestu odňatia slobody vo výmere 6 mesiacov s podmienečným odkladom na skúšobnú dobu 18 mesiacov. Zároveň uložil trest zákazu činnosti viesť akékoľvek motorové vozidlo na dobu 18 mesiacov. Rozhodnutie je právoplatné,“ povedal v tom čase pre Topky.sk hovorca súdu Pavol Adamčiak. 

Alkoholové excesy však pokračovali aj naďalej. Miroslava sa začiatkom tohto roka objavila v relácii Bez servítky, kde si reputáciu nenapravila. Práve naopak. Počas vysielania mali diváci dojem, že Fabušová si nejaký ten pohárik stále rada dopraje a nepôsobila na nich práve triezvo, o čom svedčili doslova hromady komentárov na sociálnych sieťach. 

ŠKANDÁL na markizáckom Let's
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram D.K.)

Už beztak podlomené renomé aktuálne absolútne zakopala pod čiernu zem. V nedeľu sa totiž objavila v Inchebe, kde sa konal priamy prenos šou Let's Dance. Fabušová prišla ako spoločnosť mladého speváka Davida Keya. Na rozdiel od neho však na priamom prenose nezotrvala. Podľa informácií Topky.sk musela zasahovať SBS, ktorá sexicu odviedla. A dôvod? 

Oficiálne sa hovorí o tom, že na rozdiel od speváka Fabušová nedostala pozvánku, a tak v Inchebe nemala čo robiť. Podľa našich informácií však bolo problémovým aj jej správanie. „Už keď prišla, bolo zjavné, že má nejakú hladinku. Neustále sa pretŕčala pred fotostenou a jej pózy miestami pôsobili, no... Trochu cez čiaru. Neskôr v podrepe dokonca rozkračovala nohy a tvárila sa... Akoby som to... Ako z tretej cenovej,”  dozvedeli sme sa. 

„Bolo vidno, že je naladená, už keď dorazila. Potom si však ešte dopriala nejaké tie poháriky šampanského a každému bolo jasné, že má naozaj dosť, svojím správaním na seba strhla veľkú pozornosť. Začali sme si hovoriť, že je len otázkou času, kedy sa úplne odtrhne z reťaze,” pokračoval náš zdroj. O chvíľu nato vraj kompetentní z Markízy zakročili. 

ŠKANDÁL na markizáckom Let's
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram D.K.)

„Už sme iba videli, ako k nej kráča niekto z vedenia v spoločnosti SBS-kára a vyviedli ju,” povedal zdroj zo zákulisia pre Topky.sk. „David, s ktorým prišla, potom zostal na prenose sám,” dodal. Naša redakcia sa v čase písania článku pokúšala skontaktovať aj s mladým spevákom, s ktorým Fabušová prišla, ten bol však na ceste na dovolenku. O stanovisko k tejto situácii sme požiadali i samotnú televíziu Markíza. Zatiaľ sme však vyjadrenie nedostali. 

ŠKANDÁL na markizáckom Let's
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram D.K.)

Viac o téme: Let's danceMirka FabušováMiroslava Fabušová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu