Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Krásna Slovenka ukázala 90-ročnú babku: Z FOTO sú všetci nadšení!

Jana Hrmová Zobraziť galériu (6)
Jana Hrmová (Zdroj: Instagram)

BRATISLAVA - Majú to skrátka v rodine! Influencerka Jana Hrmová (27), ktorá má na Instagrame viac ako 205-tisíc followerov, je na sociálnych sieťach denne aktívna. V uplynulých dňoch sa pochválila s tým, že v jej famílii sa oslavovalo. Jej sympatická babka totiž oslávila krásne jubileum.

Beuaty a fitness tipy sú na profile Jany Hrmovej, ktorá sa zviditeľnila pôsobením v markizáckej šou Farma, samozrejmosťou. Raz za čas sa influencerka podelí aj o kúsok svojho súkromia. Fanúšikom zvykne pravidelne odpovedať na ich zvedavé otázky. 

Aktuálne ale priateľov a followerov potešila záberom so ženou, ktorá má v jej živote významné miesto. A to so sympatickou babičkou, ktorá oslávila 90. narodeniny. Tá pre mnohých nie je až tak neznáma, keďže Jana občas zverejnila aj videá, v ktorých sa jej starká objavila. 

Pod záberom sa začali hromadiť pochvalné komentáre a gratulácie. „Ja vás dve milujem. To je krásne puto!” reagovala napríklad iná influencerka - Bianka Rumanová. „Krásna fotka! Babke nech zdravie slúži. Je to veľká frajerka,” pridali sa ďalší spomedzi followerov, ktorí jej k jubileu želali len to najlepšie. My sa tiež pripájame :)

Viac o téme: Jana Hrmová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu