Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Večne bledá exfarmárka v Dubaji: Prehnala to s opaľovaním… Ups, vyzerá ako ŠAŠO!

Jane Hrmovej to nevyšlo s opálením. Zobraziť galériu (2)
Jane Hrmovej to nevyšlo s opálením. (Zdroj: Instagram JH)

DUBAJ - Exfarmárka Jana Hrmová (27) sa svojim fanúšikom neraz posťažovala, že má problém s opaľovaním. Jej pokožka je veľmi bledá a farbu získa len veľmi ťažko. Aktuálne si však youtuberka užíva dovolenku v Dubaji a zjavne tento fakt veľmi podcenila. Zabudla sa totiž na slnku a... Teraz je opálená ako šašo!

Jana Hrmová sa do povedomia verejnosti dostala vďaka markizáckej reality šou Farma, no aktuálne je úspešnou youtuberkou a influencerkou. Pravidelne tak svoj život mapuje aj na Instagrame. A výnimkou nie je ani jej aktuálna dovolenka v Dubaji, kam sa vybrala so svojím novým priateľom. 

Galéria: Jana Hrmová

Z jedného popoludnia na pláži si však plavovláska odniesla veľmi úsmevný suveních. Zabudla sa totiž na slnku v nápadito strihaných plavkách. A práve to sa stalo kameňom úrazu. Jana, ktorá sa netají tým, že jej pokožka naberá farbu len veľmi pomaly, sa totiž spálila. 

Večne bledá exfarmárka v
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram J.H.)

Jej telo je tak kompletne červené, okrem dvoch miest - bieleho fľaku na bruchu a veľkého X na prsiach. Práve v tých miestach sa jej totiž efektne krížila podprsenka. „Ehm... Vidno, že v tom opaľovaní som ešte len začiatočník. Prečo sa vždy opálim ako šašo?“ pýtala sa Jana, ktorá bude zrejme najbližšie dni pracovať na tom, aby vtipné opálenie napravila.

 

Viac o téme: Jana Hrmová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu