Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Krampol 20 mesiacov po smrti manželky (†59): Má novú Haničku!

Jiří Krampol má vo svojom živote novú Haničku. Zobraziť galériu (2)
Jiří Krampol má vo svojom živote novú Haničku. (Zdroj: Archiv TV Nova / Tomáš Martínek)

PRAHA - Uplynulo už 20 mesiacov, čo sa Jiřímu Krampolovi (84) zrútil svet - navždy odišla jeho milovaná manželka Hanička (†59). Medzičasom sa zhoršil aj jeho zdravotný stav... A tak sa v jeho živote začala čoraz častejšie objavovať nová žena. Zhodou okolností tiež Hanička. Stará sa nielen o neho, ale aj o jeho fenku Žanetku!

Po smrti manželky Haničky, zostala Jiřímu Krampolovi fenka, ktorú jeho zosnulá polovička milovala. Yorkshirka Žanetka má však po 14 rokoch novú paničku. Starať sa o ňu začala hercova kamarátka, zhodou okolností tiež Hanička. Samotnému Krampolovi to totiž už robilo problémy. 

 

Galéria: Obrovská rana pre Jiřího Krampola: Prišiel o manželku (†59)… Zomrela mu v náručí!

„Nebol som schopný s tou boľavou nohou chodiť Žanetku venčiť trikrát denne a viackrát, čo potrebovala, pretože má už 14 rokov. Má ju teraz Hankina kamarátka, tiež Hanka, ktorá má svojich 4 yorkshirov, takže je u nej našej Žanetke úžasne,“ vysvetlil herec. 

Spomínaná kamarátka sa však nepostarala len o psíka, ale aj o jeho pána. Herec totiž už tiež potrebuje občas pomôcť. Vidia sa teda takmer denne, Hanka ho vozí na natáčanie. „Je to dobrá duša. Stará sa o mňa na striedačku s mojím manažérom Milošom Schmiedbergerom. Je takou mojou asistentkou, starala sa o mňa aj pred rokom, keď som točil film Stáří není pro sraby,“ povedal Aha! herec. 

Jiří Krampol s milovanou Haničkou.
Zobraziť galériu (2)
Jiří Krampol s milovanou Haničkou.  (Zdroj: Profimedia)

Toho spomínaný portál oslovil po tom, čo ho spolu s Hankou videli vychádzať z kaviarne v centre Prahy. Hneď ale vysvetlil, že nič viac ako kamaráti nie sú. „Naozaj je fajn a zdôrazňujem - nie je to moja priateľka, ale kamarátka!“ dodal s úsmevom Krampol, ktorý priznáva, že mu je za zosnulou manželkou stále smutno. No napriek tomu dovolil, aby do jeho života vstúpila iná žena. 

Okrem kamarátky Haničky má totiž aj dobre utajovanú priateľku. „A čo je na tom zlé? To mám byť do konca života sám?“ pýtal sa herec. Dvojica nateraz vraj žije ešte oddelene. „Nechcem ju vôbec medializovať, pretože nič nie je isté. A ona tiež nechce, aby sa o nej vedelo,“ dodal s tým, že rozhodne nejde o mladé mäsko, ako sa o sebe v poslednom období dozvedal. 

Viac o téme: Jiří Krampol
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu