Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Markizácka blondínka prestala s tajnosťami: Priznala ROZCHOD!

Zobraziť galériu (8)

BRATISLAVA - Ich láska nemala dlhé trvanie! Stanka Klčová rozhodne patrí k najvýraznejším účastníkom poslednej série markizáckej šou Farma. Zaujať dokáže aj po skončení projektu. Rozruch spôsobila napríklad tým, že zbalila bývalého frajera svojej súperky Natálie. Ako však najnovšie priznala, tento románik je už definitívne minulosťou.

Markizácka šou Farma sa teší značnej popularite. Býva zvykom, že medzi niektorými súpermi to začne iskriť a každá séria mala nejaký párik alebo milencov. Inak to nebolo ani v tej poslednej, kde si padli do oka Miroslav Mesut Debnár a Natália Lopašovská.

Tá do šou vstupovala ako zadaná žena, doma na ňu čakal frajer - barber Jozef Belan. Na prekvapenie mnohých po ukončení šou skončila v jeho náručí úplne iná farmárka. A to rodáčka z Čadce Stanka Klčová. 

Láska Stanky a barbera Jozefa je už minulosťou.
Zobraziť galériu (8)
Láska Stanky a barbera Jozefa je už minulosťou.  (Zdroj: Instagram S.K.)

Dvojica sa na sociálnych sieťach svojou láskou príliš neprezentovala. Stanka však s followermi, ktorých má na Instagrame zhruba 46-tisíc, neváha debatovať aj o svojom súkromí. V uplynulých dňoch dostala aj otázku, či má ešte stále toho istého partnera. „Týchto otázok tu mám vždy 3 000, čo vás zaujíma najviac. No, aby sme sa im už do budúcna vyhli, tak odpoviem - Nie, nie sme spolu,” prekvapila blondínka, ktorá ale o nápadníkov núdzu mať určite nebude. Čo poviete?

Stanka Klčová je momentálne bez partnera.
Zobraziť galériu (8)
Stanka Klčová je momentálne bez partnera.  (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: FarmaStanka Klčová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu