Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Diváci JOJky zúria: Porušil pravidlá... Mali ste ho okamžite VYHODIŤ!

Mali ste ho okamžite VYHODIŤ! Zobraziť galériu (4)
Mali ste ho okamžite VYHODIŤ! (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Počas minulého týždňa sa diváci televízie JOJ nestíhali čudovať tomu, na čo sa dívajú. A každý deň boli vytočení do totálnej vývrtky. Dôvodom je relácia Bez servítky, kde naposledy súťažila... povedzme, že nie úplne príjemná partička ľudí. Jedna neustále kritizovala, druhý sa správal absolútne neslušne, utieral si ústa do obrusu, no a ten tretí... Tak ten to dorazil!

Dušan sa stal víťazom minulého týždňa Bez servítky. Avšak nie vďaka tomu, že by jeho menu súperom vyrazilo dych. K najvyššiemu počtu bodov spomedzi všetkých sa dostal taktikou v štýle, že každému so svojich súperov dal pri hodnotení 0 bodov. A tým, že ide o jeho stratégiu, sa vôbec netajil a každý deň to pred kamerou počas bodovania opakoval. 

Okrem toho, nebol práve príjemný, no fanúšikom šou sa jeho správanie celkom bridilo. V súvislosti s jeho taktikou preto v diskusiách na sociálnych sieťach začali volať po jeho diskvalifikácii. A mali nato dôvod. Niektorí si totiž naštudovali pravidlá súťaženia v relácii Bez servítky, ktoré hovoria úplne jasne. 

Diváci JOJky zúria: Porušil
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV JOJ)

,,Taktizovanie resp. taktické bodovanie je zakázané. Po zistení taktického bodovania súťažiacimi je spoločnosť oprávnená diskvalifikovať súťažiacich, ktorí participovali na taktizovaní.“ píše sa v pravidlách na oficiálnom webe televízie Joj. ,,Súťažiaci v pozícii hostí sú povinní ochutnať každý z naservírovaných chodov a ohodnotiť súťažiaceho v pozícii hostiteľa s ohľadom na dojem z naservírovanej večere, atmosféru pri večeri, zábavu atď..“ hovoria pravidlá, na ktoré sa diváci odvolávajú. 

Pavel a Dušan neboli práve najpríjemnejší spoluhráči
Zobraziť galériu (4)
Pavel a Dušan neboli práve najpríjemnejší spoluhráči  (Zdroj: TV JOJ)

Má to však jeden háčik. Aj napriek vyššie uvedenému sa v pravidlách nachádzajú akési zadné vrátka, pre ktoré sa v podstate tvorcovia šou môžu k takýmto taktikám postaviť ako sami uznajú za vhodné. „Scenár programu a súťaž je spoločnosť oprávnená priebežne upravovať, a teda pred výrobou programu a súťaže, ako aj v jej priebehu je spoločnosť oprávnená meniť podmienky a ostatné parametre vzťahujúce sa k scenáru programu a súťaže, a teda aj na postavenie súťažiaceho,“ znie dodatok, vďaka ktorému je možné nič z vyššie uvedeného nedodržiavať. 

Viac o téme: Bez servítky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu