Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Cibulková nešťastná kvôli Let’s Dance: Vôbec jej to nejde!

Dominika Cibulková a Róbert Pavlík Zobraziť galériu (2)
Dominika Cibulková a Róbert Pavlík (Zdroj: Tv Markíza)

BRATISLAVA - Zajtra čaká súťažiacich v Let’s Dance tretie kolo. Tenistka Dominika Cibulková bude predvádzať zmyselnú rumbu. No ešte vo štvrtok bola dosť nešťastná, že jej tento tanec vôbec nejde.

Dominika Cibulková už pred štartom Let’s Dance prezradila, že jej tanečné skúsenosti sú nulové. A po prvých tréningoch priznala, že nečakala, že to bude až také náročné. 

Galéria: 2. kolo Let's Dance:

Aktuálne ju trápi rumba, ktorú bude v nedeľu predvádzať so svojím tanečným partnerom Róbertom Pavlíkom. Vo štvrtok ju totiž vyspovedala jedna z influenceriek, ktorá tanečnú šou pokrýva. Mirka Dobiš Michalková zisťovala, či jej tento tanec sadol. „Zatiaľ nie, lebo je to strašne technicky ťažké. Minulý týždeň, čo išla Didi tú rumbu, tak ja som úplne odpadla, ja som z nej bola úplne hotová. Keď som videla, ako to ona zatancovala, tak s malou dušičkou budem tancovať rumbu,” otvorene uviedla smutným hlasom len tri dni pred živým vysielaním. 

Dominika Cibulková s manželom Michalom
Zobraziť galériu (2)
Dominika Cibulková s manželom Michalom  (Zdroj: Ján Zemiar)

Bývalá tenistka netajila v rozhovore ani to, že prvotnou pohnútkou, prečo ísť do markizáckeho projektu, nebol tanec, ale kostýmy. „Na začiatku to bola jedna z tých hlavných vecí, že konečne sa takto môžem vyblázniť kostýmovo. Ja to proste milujem,” povedala s tým, že dokonca návrhárovi Ferovi Mikloškovi hovorí do tvorby tanečných šiat. „Zasahujem do toho celkom dosť, ale to je tým, že milujem módu a proste viem, že chcem, aby sa to aj mne páčilo,” vyhlásila blondínka, ktorá tieto veci konzultuje aj so svojím osobným stylistom. 

Viac o téme: Dominika Cibulková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu