Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Striptérka z Diskopříběhu po 31 rokoch: Má 56 a stále vyzerá BOŽSKY… A TOTO že je jej syn?!

Striptérka Ála z Diskopříběhu vyzerá aj po 35 rokoch stále božsky. Zobraziť galériu (3)
Striptérka Ála z Diskopříběhu vyzerá aj po 35 rokoch stále božsky. (Zdroj: Bontonfilm)

PRAHA - Film Diskopříbeh je v našich končinách dobre známy. Rovnako, ako jeho pokračovanie, v ktorom Ladislav Potměšil zažíva druhú pubertu. Okrem iného si tam užil románik so striptérkou Álou, ktorú stvárnila česká herečka Eva Čížkovská. Dnes má už 56 rokov, no stále vyzerá božsky... Netipli by ste, že tento urastený fešák je jej syn!

Hoci Eva Čížkovská má na svojom konte veľké množstvo filmových postáv, mnohí Slováci si ju určite budú pamätať najmä ako striptérku z pokračovania filmu Diskopříběh. V čase, keď Jirkov otec zažíva druhú pubertu, nadviaže vzťah práve so sexi Álou. 

Herečka mala v čase natáčania sladkých 26... No hoci odvtedy uplynulo už celých 31 rokov, na sexepíle zrelej brunetky to vôbec neubralo. Svedčia o tom fotky, ktoré pravidelne zverejňuje aj na sociálnych sieťach. Minišaty a vysoké čižmy jej nie sú cudzie, navyše sa hrdí aj cool tetovaním na ruke.

Málokto by pri pohľade na ňu tipoval, že tento rok oslávi 57 rokov... Či dokonca, že je mamou takmer 30-ročného muža. Spoločne sa dvojica objavila na nedávnom otvorení nového poschodia s jedlom v známom obchodnom dome v centre Prahy. A treba povedať, že jej syn je veľký fešák, navyše šikovný.

„Syn je projektový manažér na Esporte, kde občas aj moderuje, takže je tak trochu v podobnej brandži ako ja. Má k športu blízko, hral tenis, box a venuje sa počítačovým hrám,“ pochválila sa svojim dieťaťom Čížkovská. No schválne - tipli by ste pri pohľade na nich, že ide o mamu so synom?

 

Viac o téme: DiskopríbehEva Čížkovská
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu