Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Sexica z Diskopříběhu bude babičkou: Takto vyzerá jej 56-ročné telo v BIKINÁCH!

Eva Čížkovská a Ladislav Potměšil vo filme Diskopříběh 2. Zobraziť galériu (3)
Eva Čížkovská a Ladislav Potměšil vo filme Diskopříběh 2. (Zdroj: Bontonfilm)

PRAHA - Vek je len číslo! Šoubiznis je plný nestarnúcich krások, ktoré sa aj s pribúdajúcimi rokmi udržiavajú v skvelej kondícii. K nim rozhodne patrí česká herečka Eva Čížkovská (56), ktorá sa mnohým spája s účinkovaním vo filme Diskopříběh. Pozrite sa, ako fantasticky vyzerá!

Film Diskopříbeh je v našich končinách dobre známy. Rovnako tak aj jeho pokračovanie, kde druhá puberta lomcuje Jirkovým otcom, ktorého stvárnil Ladislav Potměšil. Ten nadviaže vzťah so striptérkou Álou v podaní herečky Evy Čížkovskej. 

Zábery z filmu Diskopříběh 2.
Zobraziť galériu (3)
Zábery z filmu Diskopříběh 2.  (Zdroj: Bontonfilm)

Diskopříběh rozhodne nie je Eviným jediným počinom, v ktorom účinkovala. Zahrala si aj v iných českých filmoch (Kameňák, Bastardi), či seriáloch (Modrý kód, Život na zámku, Ohnivé kuře). Aktívna je i na sociálnych sieťach, kde sa neváha pochváliť napríklad aj fotkou v bikinách. 

Pri pohľade na výstavné krivky sympatickej herečky, niet pochýb, že si svoju figúru stráži. Človeku sa až nechce veriť, že tmavovláska, ktorá práve dnes slávi 56. narodeniny, sa už čochvíľa stane starou mamou. „Teším sa, ako budem drobčeka rozmaznávať a strážiť. Chcela by som byť takou tou správnou babičkou,” uviedla Čízkovská v nedávnom rozhovore pre super.cz.

Eva Čížkovská vyzerá jednoducho skvele.
Zobraziť galériu (3)
Eva Čížkovská vyzerá jednoducho skvele.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Eva Čížkovská
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu