Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Obrovská premena markizáckej mamičky: FOTO pred všetkými úpravami.... TOTO je vážne ona?

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: Instagram )

BRATISLAVA - Hoci sa prirodzený vzhľad konečne znova "vrátil do módy", ženy predsa len pre svoj vnútorný pocit občas podstúpia nejakú tú vylepšovaciu procedúru. A keď už aj neholdujú plastickým zákrokom či pichaniu nejakej tej kyselinky, dajú si aspoň predĺžiť vlasy či riasy. Skrášľovacím zákrokom holdovala aj markizácka farmárka Karin Hegedüs Dvořáková, ktorá teraz ukázala, ako vyzerala pred pár rokmi. Spoznali by ste ju?

Karin sa tým, že má čo-to upravené, absolútne netají. Krátko potom, čo vypadla z Farmy X si splnila sen a ľahla si pod nôž, aby si nechala urobiť nové poprsie. Lekár jej do hrudníka vložil obrovské silikóny s veľkosťou 560 mililitrov. Čerstvá mamička už nejaký ten čas hovorí, že žiadne ďalšie úpravy už neplánuje a aktuálne je so všetkým spokojná. 

Obrovská premena markizáckej mamičky:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram K.D.)

Čo sa týka iných vylepšení, ktoré má, tie sú už v dnešnej dobe pomerne bežné. Predĺžené vlasy, napichané pery a umelé riasy. Aktuálne sa však na Instagrame ukázala taká, aká bola prirodzená. Jej fanúšikov zaujímalo, ako vyzerala, keď ešte nemala ani napichané pery. A bývalá farmárka ich požiadavke vyhovela. 

Na sociálnu sieť pridala fotografiu z obdobia, keď ešte bola blond a o takých perách, aké má dnes, sa jej zrejme ani nesnívalo. Aha, ako vyzerala!

Obrovská premena markizáckej mamičky:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram K.D.)

Viac o téme: Karin Dvořáková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu