Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Porotkyňa markizáckej Let´s Dance v slzách: TOTO odkazuje Rusom!

Tatiana Drexler Zobraziť galériu (3)
Tatiana Drexler (Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - V šoku sú všetci! Správy o tom, čo sa deje na Ukrajine, zaskočili dnes ráno hádam každého. Ľudia neustále sledujú, ako sa situácia u našich východných susedov vyvíja, sociálne siete sú plné podpory a rôznych odkazov. Poriadne emotívne slová zvolila aj Tatiana Drexler, známa ako porotkyňa markizáckej šou Let´s Dance.

VŠETKO O VOJNE NA UKRAJINE nájdete TU!

Dnešné ráno patrí k tým momentom, ktoré sa, žiaľ, navždy zapíšu do dejín. Ruské vojská totiž dnes ráno začali útočiť na Ukrajinu. V šoku je nielen celá Európa. Dokonca aj mnohí Rusi neskrývajú svoje zdesenie z tohto kroku...

Napätá situácia, strach, obavy a myšlienka na trpiaci ukrajinský ľud vháňa mnohým slzy do očí. Výnimkou nie je ani Tatiana Drexler, ktorá je Slovákom známa ako porotkyňa tanečnej šou Let´s Dance. „Moje oči a moje srdce plačú. Spomínam si na rok 1968 v Martine. Ruské tanky boli na našej ulici, vzdialené asi tak 2 m od nášho okna. Moja babka a ja sme nakupovali veľa múky, cukru a iných potravín vo väčšom množstve. Nič extra pre mňa. Cítila som, že táto situácia nie je vhodná na to, aby som si pýtala čokoládu,” uviedla na Instagrame známa blondínka. 

Drexler sa vo svojom príspevku prihovorila tiež Rusom. „Vy nie ste ľudom Brežneva alebo Putina. Patríte Puškinovi, Dostojevskému a Čajkovskému. Ste ľud s veľkým srdcom a veľkou zručnosťou. S vašou kultúrou a literatúrou žijem už 25 rokov a mám z nej radosť,” uzavrela.

Viac o téme: Vojna na UkrajineTatiana Drexler
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu