Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Mladý herec (†33) bojoval za Ukrajinu: SMRŤ počas bombardovania!

Pasha Lee zahynul počas bombardovania.
Pasha Lee zahynul počas bombardovania. (Zdroj: Instagram)

IRPIN - Slová, z ktorých mrazí! Situácia na Ukrajine priviedla mnohých jedincov k tomu, že svoju profesiu vymenili za obranu rodnej krajiny. Patril k nim aj 33-ročný dabingový a televízny herec Pavel Li, známy tiež pod prezývkou Pasha Lee. Z boja sa však už pred kamery nevráti...

Fenoménom doby sú sociálne siete, na ktorých sú dosť aktívne aj mnohé známe tváre. Výnimkou nebol ani moderátor a herec Pavel Li. Jeho instagramový profil bol plný vydarených záberov, na ktorých bolo vidno, že si užíva život. Samozrejmosťou boli fotky z posilňovne a zábery jeho svalnatého tela. 

Keď však na Ukrajine vypukla vojna, sympatický herec, podobne ako mnohí, si obliekol maskáče a išiel chrániť svoju vlasť. Pred troma dňami dal na svoj Instagram záber, ku ktorému napísal silný a emotívny popis. „Po 48 hodinách máme príležitosť sadnúť si a odfotiť sa. Bombardujú nás a my sa usmievame, pretože to všetko zvládneme. Ukrajina, fungujeme!” napísal rodák z Krymu.  

Pasha Lee sa už odvtedy svojim priateľom a priaznivcom neozval. Podľa medializovaných informácií totiž zomrel pri bombardovaní mesta Irpin. Jeho smrť potvrdila aj Julia Ostrovská - riaditeľka televízie, pre ktorú pracoval. „Pasha, napíš nám, že to nie je pravda!” znie jeden z mnohých komentárov pod jeho poslednou fotkou.

Viac o téme: Vojna v UkrajinePasha Lee
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu