Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Nora Mojsejová po KRVAVOM ÚTOKU: Mám strach... SŤAHUJE sa preč!

Zobraziť galériu (6)
(Zdroj: Instagram N.K.)

BRATISLAVA - V stredu ráno sa na instagramovom profile Nory Kabrheľovej objavil príspevok, z ktorého išiel mráz po chrbte. Temperamentná východniarka pridala video, kde sa jej triasol hlas, bola absolútne vydesená a v slzách. Jej milovanú fenku Šariku totiž dohrýzli dva ďalšie psy. Bývalá televízna hviezda okamžite zalarmovala políciu a vyhlásila, že sa pomstí...

„Takto mi dohrýzli psíka. Takto dohrýzli Šariku dvaja vlčiaci. Teraz tu čakám na políciu. Toto je zodpovednosť za psov! Skoro ju roztrhali, neviem, čo z toho bude. Hnusný národ po**baný," nadávala Nora, ktorá počas toho ukazovala maličké dohryzené telíčko jej fenky, ktorá sa triasla ako osika. 

Nora Mojsejová po KRVAVOM ÚTOKU: Mám strach... SŤAHUJE sa preč! (Zdroj: Instagram N.K.)

Nora podľa užialeného hlasu plakala a určite sa jej nik nebude čudovať. Medzi tým, ako riešila políciu, rýchlo trielila na veterinárnu kliniku. „Za to, čo sa dnes stalo Šarike, si niekto ponesie zodpovednosť. Takto nechať vlčiakov na voľnej nohe. Nenechám toto len tak. Za toto budú pykať. Aby takto psov nechali voľných. Nezodpovedná bagáž jedna naničhodná,” penila Kabrheľová, kým čakala na ošetrenie svojho dokaličeného psíka. 

Maličká Šarika je Norinou vernou spoločníčkou
Zobraziť galériu (6)
Maličká Šarika je Norinou vernou spoločníčkou  (Zdroj: Instagram N.K.)

„Šarika je na klinike, dostáva infúziu. Bude tam ešte pár hodín, budem na ňu čakať," ohlásila sa o chvíľu a neskôr večer už pridala ďalší príspevok aj so svojou milovanou fenkou. „Dostala injekciu ešte domov, keby náhodou. Má trošku narušenú pečeň, svalstvo. Očká podliate, ale zreničku nemá poškodenú. Ešte budeme absolvovať nejaké vyšetrenie. Tak dúfam, že všetko bude v poriadku. A ešte raz hovorím - nebuďme ľahostajní k svojim psom. Robme zákony tak, aby aj za takéto veci, čo sa dnes stalo, ľudia niesli zodpovednosť,” vyhlásila.

Po tomto šialenom zážitku s agresívnymi psami a nezodpovednými majiteľmi v okolí svojho bydliska sa Nora rozhodla pre radikálne riešenie. Svojich sledovateľov poprosila o pomoc pri hľadaní nového bývania. Viac sa dozviete vo videu vyššie! 

Nora Mojsejová po KRVAVOM
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram N.K.)

Viac o téme: Nora MojsejováNora Kabrheľová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu