Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Známa Slovenka ide pod nôž: Totálne ZÚFALSTVO... Celá rodina je pozitívna!

Nikol Fridrichová Zobraziť galériu (8)
Nikol Fridrichová (Zdroj: Instagram)

BRATISLAVA - Nečakané komplikácie! Nikol Fridrichová, ktorá sa zviditeľnila najmä účinkovaním v markizáckej šou Farma, prežíva momentálne neľahké chvíle. Známa plavovláska má totiž o pár dní absolvovať operáciu. Jej najbližších však sužuje COVID a Nikol otvorene priznáva, že je z toho v... koncoch.

Bývalá farmárka Nikol Fridrichová patrí medzi jedincov, ktorí na sociálnych sieťach zdieľajú takmer všetko. Fanúšikom a followerom, ktorých má napríklad na Instagrame viac ako 90-tisíc, sa v podstate prihovára každý deň. Najnovšie sa im zverila s tým, že ňou lomcujú pocity zúfalstva a beznádeje. 

„Už len párkrát sa vyspím a idem pod nôž. Celkom som zes*atá. Celá moja rodina je pozitívna, takže úplná katastrofa,” začala svoje rozprávanie Nikol, ktorá sa zatiaľ zdravotne cíti dobre a od zvyšku rodiny je v podstate izolovaná. 

Avšak pri myšlienke na to, ako sa cítia jej najbližší, v podstate nevie, čo má robiť. „Chytila ma úplná bezmocnosť. Mama je pozitívna, foter je úplne v pr*eli, dcéra je cez deň v pohode, ale zo sna sa zobudí a nevie sa nadýchnuť. Som úplne zúfala. Mám zrušiť operáciu? Mám tam nabehnúť? Ako im mam pomôcť? Mám to chytiť aj ja? Neviem, no ja som v pi*i z toho,” dodala svojská Fridrichová, ktorá svojím vulgárnym slovníkom možno kde-koho pobúri. Avšak...

Známa Slovenka ide pod
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Instagram)

Bývalá farmárka už neraz dokázala, že má srdce na správnom mieste. Príkladom je aj situácia z týchto dní. Počas nákupu totiž natrafila na dôchodkyňu, ktorá predávala kytičky snežienok. Nikol ich od nej kúpila všetky naraz, aby mohla ísť babička domov. Potom ich rozdala napríklad v lekárni, pekárni, či na pošte - neznámym ľuďom. „Ako málo stačí urobiť človeku radosť. Fakt akože ľudia vysmiati, rozžiarené oči a babička už na ceste domov,” poznamenala k tomu Nikol. 

Známa Slovenka ide pod
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: FarmaNikol Fridrichová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu