Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Radostná novinka! Sajfa a Veronika čakajú druhé dieťa: Takto ROZKOŠNE to oznámili!

Veronika a Sajfa budú mať druhé dieťa.
Veronika a Sajfa budú mať druhé dieťa. (Zdroj: Instagram VO)

BRATISLAVA - Budú dvojnásobnými rodičmi! Veronika Cifrová Ostrihoňová a Matej Sajfa Cifra sa pred 2 a pol rokom stali rodičmi dcérky Sáry. Dievčatko v septembri oslávi 3 roky a... V tom čase sa už bude tešiť aj zo svojho súrodenca. Moderátori totiž čakajú svoje druhé dieťatko. Aha, ako rozkošne novinku oznámili svetu!

Cifrová novinku oznámila priamo na svoje narodeniny rozkošným videom. Na tom Sárka odpovedá na Veronikine otázky: „Čo má mamina v brušku?“ - „Bábätko“ Na otázku, či to bude braček alebo sestrička, odpovedala jednoznačne, že braček... No menom, ktoré pre svojho súrodenca vybrala, celkom prekvapila. Sárka totiž zahlásila, že sa bude volať Sestrička. 

Galéria: Matej Sajfa Cifra a Veronika Cifrová Ostrihoňová

Novinku, samozrejme, stihol svojim fanúšikom oznámiť aj hrdý otecko. Nielen na svojom Instagrame, ale aj priamo na Fun rádiu. „Zdá sa, že sa nám rozrastie rodina. Vyzerá to tak, že nám pribudne ďalší potomok,“ zahlásil Sajfa vo videu s tým, že jeho brat čaká dieťatko v rovnakom čase. A dokonca priznal aj intímne detaily. „Upiekli sme ho na jeden raz, lebo viac nebolo,“ dodal vtipne. Budúcim dvojnásobným rodičom gratulujeme!

Viac o téme: Matej Sajfa CifraVeronika Cifrová Ostrihoňová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu