Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Byvalá markizáčka bojuje s COVIDOM: Štyri dni MODLENIA… Obrovský strach z pľúcnej VENTILÁCIE!

Zobraziť galériu (6)
(Zdroj: Instagram B.R.)

BRATISLAVA - Aktuálne na Slovensku v plnej sile prepukla ďalšia vlna koronavírusu, ktorú má na svedomí variant omikron. Práve kvôli nemu zaznamenávame na dennej báze obrovské prírastky pozitívnych ľudí, aké sme tu ešte predtým nemali. Na nákazu aktuálne doplatila aj bývalá súťažiaca z markizáckej Farmy, ktorú koronavírus "dobehol" už druhýkrát.

Beata sa po farme zaradila medzi influencerov, a tak svojich fanúšikov poctivo informuje o všetkom, čo robí. Pred niekoľkými dňami zverejnila záber šálky s čajom a avizovala, že sa zobudila akási chorá. Už krátko nato bolo zjavné, že nejde o bežnú chrípku či prechladnutie, ale že sa opäť nakazila koronavírusom. 

Beata koronavírus už raz prekonala. Tentokrát je však jeho priebeh výrazne horší
Zobraziť galériu (6)
Beata koronavírus už raz prekonala. Tentokrát je však jeho priebeh výrazne horší  (Zdroj: Instagram B.R.)

A priebeh ochorenia nie je zďaleka taký jednoduchý ako ten pred vyše rokom. „4 dni modlenia sa, len nech dýcham a nech sa mi nezhorší stav… Prvýkrát ma korona dostala v decembri 2020 a priebeh bol úplne ľahký, ani som nevedela, že mi niečo je. Nuž, teraz je to úplne iné. Dva dni neustálych horúčok, zimnica a bolesti celého tela, zadýchanie sa, len čo prejdem na wc a neustále silné búšenie srdca a budenie sa v noci s pocitom že skončím na ventilácii," uviedla na Instagrame bývalá farmárka, keď sa po pár dňoch odmlky ozvala.

Fanúšikom ukázala aj pozítívne testy
Zobraziť galériu (6)
Fanúšikom ukázala aj pozítívne testy  (Zdroj: Instagram B.R.)

Hovorí, že ani zďaleka nečakala, že by mladý 22-ročný človek mohol dopadnúť takto zle. „Takto mi nebolo nikdy. Musela som odložiť všetky povinnosti a len ležať a dúfať, že mi bude lepšie… A keď mi je aj lepšie, o hodinu mi je zasa horšie. Naozaj na seba dávajte pozor. Toto ochorenie je nevyspytateľné a neviete, aký priebeh budete mať práve vy a aké postcovidové následky to môže obnášať do budúcna, čo ma straší najviac," dodala Bea a poprosila fanúšikov, aby jej držali palce, nech sa dá čo najskôr dokopy. Veľa zdravia jej prajeme i my a dúfame, že sa čoskoro zotaví. 

Viac o téme: FarmaKoronavírusCovidBeata RusnákováOmikron
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu